-
draga becky meni je već prošlo dvije godine od kada sam rodila svoju prekrasnu curicu. Još nekada ne mogu vjerovat da je moja. Vjeruj mi najbolje tek dolazi.
-
Becky,
-
Draga moja, drage moje,
prekrasna je svaka vijest o trudnoći, a naročito o onima koje se dobro razvijaju i idu prema kraju. Takvo uzbuđenje i trepet osjećam, ma kao da se i meni desila trudnoća. Znam da ima smisla, nije zalud sva ta bol. Ja prošla 3 stimulirana i 1 prirodni, ukupno 5 transfera. Znam da sva ta bol mora imati smisla. I nismo mi frusitrane, samo smo ponekad jako tužne, ali na to imamo pravo jer nam je uskraćen osjet najveće sreće i ljubavi na svijetu: STVARANJE NOVOG ŽIVOTA.
Drži se i sretno vam..........
-
Dakle, drage moje, vraćam vam se s pojačanjem- moja mala Jana i ja!
Danas imamo već 9 dana, a mamica je tek sad uhvatila malo vremena za sebe dok mala princeza spava... Osjećaj BITI MAMA? Ja zapravo ne znam kakav mi je život bio bez nje, kao da nije ni postojao... Eto, takav vam je to osjećaj... Fali mi kad se tuširam, kad odem na 5 minuta do pekare... samo su mi u glavi velike dvije oči koje me gledaju, a posebno kad se kao mali majmunčić "objesi" kad ju prislonim uz sebe, s toliko povjerenja i mira, pa uzdahne i mirno zaspi...pa taj (nesvjesni) osmijeh...
A što se tiče poroda... kad se sjetim i trudnoće i poroda, odmah mi se plače. Fali mi trudnoća i moj trbuh, mislim da se nikad nisam osjećala ispunjenije, sretnije, i sama sebi ljepšom. A porod... koliko god da možda boli, koliko god da nije ugodan u masi trenutaka, ostao mi je u sjećanju kao možda i najljepši dan u mom životu. Svaki trud, svaka bol, svaki tren kad bi najrađe svima zavrnula vratom... bio je toliko svečan, toliko pun nečeg neizvjesnog lijepog, toliko sam uživala da bi ga najrađe sad odmah ponovila! Nisam osjećala ni glad, ni žeđ, ni strah, čak i bolovi su mi, koliko god bili jaki, bili ugodni, i nekako sam uživala u njima. Nisam bila ni nervozna, samo sam se prepustila tom blaženom osjećaju da ja- RAĐAM NOVI ŽIVOT... Muž je stigao pred kraj, i onda smo zajedno dočekali naše malo zlato- rodila se naša Jana, preslatka, ružičasta, glasna mala plačljivica od 4000 g i 53 cm! Uzaludno je uopće pokušati pisati o emocijama koje su nas preplavile!
I sad smo kod kuće već par dana, uhodavamo se i upoznajemo, uživamo u maloj bucki, a ona uživa zezati starce i poremetiti im sav ritam života kojeg imaju. I da, jučer nam je otpao pupak!!!
A sad moram juriti, jer me mala gladna usta zovu!
Pusa svima od nas dvije
-
draga becky,
najiskrenije cestitam tebi, TM i Jani i zelim da se to uskoro dogodi svim forumasicama!!!
-
-
Prekrasno, uživajte mala Jana, TM i ti
-
-
-
Becky, prekrasno
rasplakala si me
-
-
becky, prekrasno.
Jani, uzivajte u sreci svakog trenutka.
-
-
-
Čestitam od srca i uživajte :D
-
Becky, prekrasno
, čestitam :D
-
predivno
-
-
-
Becky najezila sam se jer sam sve to isto dozivjela prije dva mjeseca (i 11 dana).
Potpisujem svaku rijec i saljem veliku pusu malenoj!
-
prekrasno
-
-
prekrasno
-
Čestitam od srca!
-
-
-
-
Prelijepa priča..ulijeva puno snage i nade u nas koji još čekamo.
Puno puno
maloj srećici!
-
-
-
-
-
Becky hvala ti od srca na jos jednoj predivnoj prici!
Iskrene cestitke tebi i TM-u, a maloj Jani zelim svu srecu ovoga svijeta!
-
prekrasna i poznata priča
uživajte i mazite bebicu
-
čestitke vama i pusa Jani!
-
Becky, jako volim što se javljaš, velika
-
-
rascmolj.
čestitam od
-