Možda će vam ovo biti zanimljivo: svake godine u povodu Međunarodnoga dana muzeja (obilježava se 18. svibnja) Hrvatsko muzejsko društvo priređuje edukativnu muzejsku igru (tema je svake godine drugačija, uvijek je nešto zanimljivo - ove godine bilo je "Iznenađenje"), a traje od 18. travnja do 18. svibnja. U igri sudjeluju brojni muzeji iz Zagreba, ali i iz drugih mjesta u Hrvatskoj. Hrv. muz. društvo pripremi i tiska jednu zgodnu knjižicu koja se obično može kupiti u bilo kojem muzeju koji sudjeluje u igri i košta, čini mi se, 10 kuna. Ova knjižica služi umjesto ulaznice za sve muzeje koji su u njoj navedeni, a svaki od njih na svoj način pripremi nešto zanimljivo – izložbu, kreativnu radionicu, igraonicu, predavanje, vodstvo ili pak nešto drugo, ovisno o temi koja je te godine aktualna. U obilasku muzeja, na kuponu u knjižici sakupljajte žigove muzeja koje posjetite (morate ih prikupiti 10 za Zagreb, a nešto manje za druge krajeve Hrvatske), a popunjeni listić za žigovima ostavite u jednome od muzeja. Na sam Međunarodni dan muzeja priređuje se, uz završnu svečanost i prigodni program, i nagradno izvlačenje. Sve skupa je jako dobro osmišljeno i organizirano, i, vjerujte, nećete požaliti, čak i ako ne budete imali sreće u izvlačenju! Npr. moja je kćer ove godine uživala u izradi stilskih haljina od raznobojnih vreća za smeće u Muzeju za umjetnost i obrt! Njena je haljina čak završila u stalnom postavu! Također, sve joj je drugo bilo jako zanimljivo, tako da ovo od srca svima preporučam (izmemorirajte si ovo do preoljeća!). Pozdrav svima!

Odgovori s citatom
Klincimka se najvise svidjela reklama "Nova ploca" koju izgovara ona ptica iz jugotonovih reklama moje mladosti. Zadrzali smo se tamo pola sata i bilo je zgodno, cak imaju i karaoke na Ivine pjesme!
pa nek me poslije vade onim gumama za otcepljavanje sifona
)