Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Pubertetski prištići

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost bila sam vidoviti milan

11 godina, sada krafna na bradi
    ja sam je istisla jer baš ružno izgleda, maknula sam taj vrh, namazala antibiotskim kapima i stavila korektor
    znam da nije dobro dirati, ali to je baš bilo veliko, a dijete ide na rođendan

ima i dosta mitisera po bradi i nekoliko po obrazima

imate preporuku za nekog dobrog dermatologa
    čisti li se lice tako maloj djeci?
    otac joj je imao problema sa tenom, bojim se da je (i u tome) potegla na njega
    Moj stariji je iz iste vreće... Prvo što sam ga natjerala je da povremeno opere lice dječjim sapunom i dosta je to pomoglo. Peru se oni, ali sve nekak... bez pretjerivanja, a kod mog se pokazalo da fakat treba malo odmastiti kožu i dječji sapun je pomogao.

Dalje, kupila sam neke maramice za čišćenje lica u Lidlu (sebi za skidanje maskare) pa i to koristi cca 1x tjedno, bez pretjerivanja.

Još dalje - povremeno mu ja uklonim komedone (nedavno mu se jedan upalio, u uhu - užasno), ali prije toga mora držati glavu nad loncem s vrućim čajem od kamilice, da mu se prošire pore. Bez toga - nema šanse...

Kura pivskog kvasca dala je dosta dobre rezultate, ali nije još gotov - pije to oko 3 tjedna, i nakon 2 tjedna bili su vidljivi rezultati.

Najbitnije od svega - paziti na prehranu. Moj sin je ljubitelj čokolade i keksa, a to u kombinaciji s pubertetskim hormonima daje katastrofalan rezultat. Pa smo srezali količine. Povremeno popusti, ali uvjerio se i sam kako hrana utječe na izgled kože, pa ipak vodi računa. Zadnje vrijeme tu i tamo pojede crnu čokoladu, a okanio se jaffa keksa i napolitanki. Srećom, počinje sezona voća, bit će lakše zadovoljiti potrebu za slatkim na zdraviji način.

Dodatak: i ja sam si mislila da ga odvedem kozmetičarki... Ako ne budem mogla sama izaći na kraj, to ću i učiniti. Čišćenje lica je bitno.

Inače, ima neki trik sa maskom od želatine koja pobere sav taj višak loja iz pora, ali nisam to probala... MOram prvo na sebi, he he he...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.05.2014. at 14:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •