Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: TRAŽIMO ZUBARA ! HELP!!!

brunina mama

Početno TRAŽIMO ZUBARA ! HELP!!!

Da li netko zna dobrog zubara za dvogodišnjaka , po mogučnosti zapadni dio grada . Čula sam da ima netko dobar na Malešnici, da li netko zna tko je to ?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Opet ću ja s reklamom za našu zubaricu kod koje ide pola Trešnjevke - DZ u Zvonigradskoj, kod parka Stara Trešnjevka, dr Šalković-Cigrovski, parne datume ujutro, neparne popodne.
    Moj dvogodišnjak se, nakon početnih muka, na nju i više nego dobro navikao - evo, danas su čak i razgovarali! I mazao je majmunu zube, dok je ona mazala njegove

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nas dr.Šalković nije htjela primiti kad je Mia s 2,5 godine pala na radijator u vrtiću i rasturila zube . Molila sam ju da ju barem pogleda, jer je izgledalo vrlo dramatično, ali nije htjela, jer "ima previše prijavljenih pacijenata" i ne može otvarati još jedan karton!
    (Otišli smo na kraju u ambulantu do, kod dr.Dalbelo koja je izuzetno ljubazna i draga.)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Svašta :shock:
    Kako je onda nas primila? Mi smo se prijavili prošle godine bez ikakvih problema.
    A da ima puno pacijenata, istina je. Termini su zauzeti tjednima unaprijed. Ajde, nas nekako ugura ranom zorom prije prvog naručenog.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I mi bili odbijeni!
    Tanja_b , očito imaš vezu ili si je podmitila!

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: TRAŽIMO ZUBARA ! HELP!!!

Citiraj brunina mama prvotno napisa
    Da li netko zna dobrog zubara za dvogodišnjaka , po mogučnosti zapadni dio grada . Čula sam da ima netko dobar na Malešnici, da li netko zna tko je to ?
    dr. Vera Bobić-Gojmerac na trešnjevci, kod doma sportova. hoćeš broj?

brunina mama

Početno

Može, daj mi broj

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja preporucam svoju sogoricu, ali da je ne reklamiram, saljem podatke na pp.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mi smo kod dr Bobic-Gojmerac, nismo isli jos s Emom ali cijela familija je kod nje. Zena je za svaku pohvalu!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    I mi bili odbijeni!
    Tanja_b , očito imaš vezu ili si je podmitila!
    Ni jedno ni drugo. Da imam vezu, ne bih je reklamirala okolo.

Inače, sad si me podsjetila, kad sam tražila zubaricu za Andreja, došla sam i do broja jedne dječje zubarice u DZ Siget, navodno isto tako jako dobre (e, to bi bilo s vezom ), ali brunina mama tražila je za zapadni dio grada, pa mi uopće nije ni pala na pamet (i mi smo odustali jer bi bilo prekomplicirano svaka dva tjedna vozikati se još i u Siget, ovo nam je bar usput).

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    I mi smo kod dr Bobic-Gojmerac, nismo isli jos s Emom ali cijela familija je kod nje. Zena je za svaku pohvalu!

Jelda je sjajna

Brunina mama, šaljem broj navečer, sad ne mogu do njega (mob u sobi, beba spava i to )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •