Da li netko zna dobrog zubara za dvogodišnjaka , po mogučnosti zapadni dio grada . Čula sam da ima netko dobar na Malešnici, da li netko zna tko je to ?
Da li netko zna dobrog zubara za dvogodišnjaka , po mogučnosti zapadni dio grada . Čula sam da ima netko dobar na Malešnici, da li netko zna tko je to ?
Opet ću ja s reklamom za našu zubaricu kod koje ide pola Trešnjevke - DZ u Zvonigradskoj, kod parka Stara Trešnjevka, dr Šalković-Cigrovski, parne datume ujutro, neparne popodne.
Moj dvogodišnjak se, nakon početnih muka, na nju i više nego dobro navikao - evo, danas su čak i razgovarali! I mazao je majmunu zube, dok je ona mazala njegove![]()
Nas dr.Šalković nije htjela primiti kad je Mia s 2,5 godine pala na radijator u vrtiću i rasturila zube . Molila sam ju da ju barem pogleda, jer je izgledalo vrlo dramatično, ali nije htjela, jer "ima previše prijavljenih pacijenata" i ne može otvarati još jedan karton!![]()
(Otišli smo na kraju u ambulantu do, kod dr.Dalbelo koja je izuzetno ljubazna i draga.)
Svašta :shock:
Kako je onda nas primila? Mi smo se prijavili prošle godine bez ikakvih problema.
A da ima puno pacijenata, istina je. Termini su zauzeti tjednima unaprijed. Ajde, nas nekako ugura ranom zorom prije prvog naručenog.
I mi bili odbijeni!
Tanja_b , očito imaš vezu ili si je podmitila!![]()
dr. Vera Bobić-Gojmerac na trešnjevci, kod doma sportova. hoćeš broj?brunina mama prvotno napisa
Može, daj mi broj
Ja preporucam svoju sogoricu, ali da je ne reklamiram, saljem podatke na pp.
I mi smo kod dr Bobic-Gojmerac, nismo isli jos s Emom ali cijela familija je kod nje. Zena je za svaku pohvalu!
Ni jedno ni drugo. Da imam vezu, ne bih je reklamirala okolo.AndrejaMa prvotno napisa
Inače, sad si me podsjetila, kad sam tražila zubaricu za Andreja, došla sam i do broja jedne dječje zubarice u DZ Siget, navodno isto tako jako dobre (e, to bi bilo s vezom), ali brunina mama tražila je za zapadni dio grada, pa mi uopće nije ni pala na pamet (i mi smo odustali jer bi bilo prekomplicirano svaka dva tjedna vozikati se još i u Siget, ovo nam je bar usput).
Pina prvotno napisa
Jelda je sjajna![]()
Brunina mama, šaljem broj navečer, sad ne mogu do njega (mob u sobi, beba spava i to)