Bok cure,

Imam 28 god., a MM 29, pokušavamo dobiti bebu već 2 godine i nikakoda ostanem trudna, izvadila sam hormone i o.k. su, bila sam i na hsg koji je također o.k., ali mi nešto nije u redu s jajnicima doktor mi je otkrio da nemam ovulacije, MM je vadio spermiogram i ima Astenoteratozoospermia (usporeni plivači), pa smo u 1 mj. pokušali ciljane odnose sa stimulacijom pomoću klomifena i išla sam na fokulometriju, 12 DC sam imala 3 folikula od 19,18,12 mm i endometrij od 8,5 mm, 12 DC sam primila štopericu i 13 DC smo imali odnos i trebala je nastupit ovulacija zatim oplodnja, doktor je bio zadovoljan postignutim i bio je siguran da će doći do trudnoće ali nažalost nije. U 2 mj. sam imala pauzu pa bi sad u 3 mj. pokušala ponovno sa stimulacijom pomoću klomifena i probala bi inseminaciju pošto su spermi MM spori i mislim da bi tako upsjela ostati trudna ali me ipak malo strah.
Pa me zanima dal je neka od Vas uspjela ostati trudna pomoću inseminacije ili inseminacija uvijek ispadne uzaludni pokušaj?

Pozdrav