Citiraj sara78 prvotno napisa
Joj cure čula sam se većeras s gin. i nažalost ide put na tjedan dana tamam kada bi mi trebao raditi fokulometriju i inseminaciju tako da ću i ovaj mjesec morat pauzirat i čekat travanj i novu priliku za bebu. baš sam tužna i ljuta što mi gin. mora ići na put kad ga trebam, a možda je to i neki znak da ovaj mjesec nije dobitan i da trebam malo pričekat i usporiti.
Isabel nadam se da ćeš ti imati više sreće ovaj mjesec od mene i da ćeš uspjet postat mama ovaj mjesec. javi kak si prošla.

pozdrav

Sara 78!

Ja sam ti išla 2 puta na AIH nije uspjelo, na žalost, ali mislim ići na isto sve dok ne ostanem trudna (ako se nešto ne zakomlicira). Sigurna sam da ću uspjeti, a sigurna sam da ćeš i ti uspjeti, zato nije bitno koliko puta moramo to proći.

Kada je meni liječnik preporučio tu metodu (zbog obećavajućeg spermiograma bez obzira na oligoasthenozoos.) rekao mi je da su neke išle čak i 9 puta.

Prosjek uspjelih pokušaja je 4, (prijateljica je ostala trudna u četvrtom pokušaju), a možeš ići svaki mjesec.

Ja sam navedeno prošla prije 2-3 godine i sada sam se odlučila na nastavak, a ovdje sam da malo vidim kako stvari funkcioniraju kod drugih.

Apsolutno sam optimistična, a tako trebaš i ti.
Potrudi se da te to ne opterećuje previše i biti će uspješnije.

Želim ti sreću.

Pozdrav.