Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (58. dio)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sunce prvotno napisa
    Sutra mu idemo pokupiti auto na akumulator, onu grdosiju od 12 volti za koju se nadam da će ga razveseliti, makar odbija darove i ništa ga ne veseli ko čokolada. Rekao je da ni auto ne želi, on si za rođendan želi kinder jaje.
    Da ne mislite kako sam preko noći postala dobra, sad ću se vratiti svome revijalnom tonu 8)

Sunce, majke ti, pa što ne poslušate dijete?!
    Što će mu taj auto koji, bez ljutnje, od djece samo nesposobnjakoviće pravi.
    Pa djeci treba trošenje energije, vrtnja pedala, trud, fizički rad... A ne da ko gazda sjedi i da mu stroj upravlja tijelom.

Što je sljedeće; avion?

Koliko misliš da će mu to biti zabavno...
    Ne poznam baš Fabića, ali nekako mi se čini da je on dijete koje bi radije imalo ginjole i igralo se kazališta nego tu neku spravu... koja će samo smetati i upotrijebiti se 5-6 puta...

Ma, ja se uvijek iživciram na te aute...
    Zar nije ljepše odvesti dijete u Maksimir, tri kruga na takvom autiću koštaju 10 kuna i da vidiš kako su klinci sretni kada to dobiju...
    :smajli se totalno pokunjio i rastužio:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    sunce, ljubi nam frenda trogodišnjaka.

od onih naših kvartovskih kava ni k, ni a...

snorki, čestitam vrtićarki! kužim uzbuđenje, i mi smo bili na iglama kao da se upisuje na faks...
    sad mi prijateljica cita iz novina tekst u kojem stoji da ce djecu koja su napunila pune cetiri godine sigurno primit, a sve ostalo se ne zna. Edita ce u septembru (tada bi trebala krenut u vrtic) imati 3,5 godine. A reci ce nam da li su je primili tek nekada pred sam polazak. Katastrofa! Tako je malo vrtica i tako mnogo djece. Zene su bukvalno primorane da ostaju kuci sa djecom.
    Privatni vrtici su uzasno skupi i isplatili bi se samo u slucaju ako ja budem imala nekakvu ekstra platu u sta cisto sumnjam.
    Bas sam se zamislila.
    Ovdje postoji jedan privatni vrtic u cijoj je gradnji ucestvovala i bolnica u kojoj mm radi. Onda su radnicima bolnice kao napravili olaksicu, te im snizili cijenu za dijete na 230 Eura mjesecno, sto se meni cini preskupo :shock: Radnici su poludili. Naravno, niko nije upisao dijete u taj vrtic. KATASTROFA
    Znajuci mm-a on ce sigurno zvati gradonacelnika da mu izbifla

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ma, ja se uvijek iživciram na te aute...
    Zar nije ljepše odvesti dijete u Maksimir, tri kruga na takvom autiću koštaju 10 kuna i da vidiš kako su klinci sretni kada to dobiju...
    :smajli se totalno pokunjio i rastužio:
    baš sam se vratila ovo napisati.
    mislila sam da sam jedina kojoj ti auti idu na živce.
    borim se sa svojom mamom već mjesecima. nadam se da ću uspjeti i da fran za ročkas neće dobiti to čudo u celofanu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pobjeći će nam sunce opet na godinu dana , ali moram se složiti.

andrej će za rođendan dobiti bicikl.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce, neka si se ti nama javila! Daj piši još malo o Fabiću. Vidim da je počeo pričati kao lud!!! kakvi su mu interesi? Škrabaj malo!

I jedna predrođendanska pusa!

Snorki, polako....bit će sve ok sa tvojom mišekicom i njenim vrtićem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pobjeći će nam sunce opet na godinu dana , ali moram se složiti.

andrej će za rođendan dobiti bicikl.
    I Lovro!!!

kakav je vaš? (mi smo svoj već kupili...) naš schwinn biciklić

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fran je za drugi dobio slični bicikl ko ovaj Lovrin.I obožava ga. jedino što smo ga odnijeli na krk.Jel glupo da mu kupim još jedan koji će imati ovdje?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Sunce, neka si se ti nama javila! Daj piši još malo o Fabiću. Vidim da je počeo pričati kao lud!!! kakvi su mu interesi? Škrabaj malo!

I jedna predrođendanska pusa!

Snorki, polako....bit će sve ok sa tvojom mišekicom i njenim vrtićem.
    hocu da kazem da nije ni u Austriji sve bajno. Jako malo je vrtica, a sve rade na povecavanju nataliteta. I onda dodje do toga da poslije duugog prorodiljnog od 2,5 godine moras ici radit, a nemas gdje sa djetetom.
    Pa da dvoje djece das u privatni vrtic kostalo bi te oko 500 Eura mjesecno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    Fran je za drugi dobio slični bicikl ko ovaj Lovrin.I obožava ga. jedino što smo ga odnijeli na krk.Jel glupo da mu kupim još jedan koji će imati ovdje?
    zakaj bi to bilo glupo??

pa bit će presretan! Možemo na bajkanje zajedno!
    Što misliš da Lovro ne bi imao duplić na moru, da imamo prilike češće bit na moru kao i vi?

Ako hoćeš nekaj..poslat ću ti linkiće...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam već pokazala i Tweety, moram i vama...ovaj nam se jako sviđao, ali je preskup za prvi pravi biciklić...mali scott

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F. ima 5 godina i već treći bicikl (raste jako brzo), ali koliko on voli bicikl i dosta je spretan toliko mu je sestra nezaineresirana za njega.

Meni za bickl, role, romobil, skije, klizaljke i slične sportske rekvizite nikada nije žao dati niti lipe.

Svi roditelji, vlasnici autića na akumulator su mi rekli isto: osim već spomenutog da dijete nije aktivno, još mu vrlo, vrlo brzo postane nezanimljivo i obično ga voze ostala djeca u parku. Puno bolje je aprina varijanta 10 kn tza vožnju u Maksimiru, na boćarskom i gdje već ima.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kaj bu lovro nego schwinn 8)

mamma, proglašavam te službenom zpd biciklističkom savjetnicom. za početak, pošto su švinići?

mi još nismo kupovali jer po ulici vozi romobil, po kući vlakić (već dvije godine luduje za njim, nevjerojatno), kod bake tricikl (nagovaraju ga da okreće pedale), a dogovor za bicikl je proljeće i rođendan. mislim da će ga kaciga veseliti više od bicikla!

uglavnom, ja već imam isplaniran rođendanski poklon - bajk i čarobne svjetiljke (dobili su ih u algoritmu, već sam htjela kupiti ali sam prelistala i ipak mi se čini da je još premali).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

E sad vam moram i ja upasti u temu, sorry
    Andreju smo za 2. rođendan kupili onaj biciklić bez pedala (u Merkatoru). Sad ima 2,5 godine i bicikl još uvijek nije u upotrebi. Jedan je razlog Andrejeva visina (tj. nizina, jer su mu noge još uvijek mrvicu prekratke da bi se sigurno odgurivao), a drugi razlog je njegova nenormalna ljubav prema triciklu na kojem svira prokleta elektronika. Već pomalo postaje prevelik za taj tricikl, pedale još uvijek ne okreće samostalno, a zašto i bi, kad se vani samo koncentrira na svirku ili na guranje tricikla.
    Sad ne znam da li da prodamo bicikl bez pedala (neupotrebljavan je, nov novcat), ili da tricikl sakrijemo u podrum (moja ideja, MM se užasava), ili da ga pustimo da gura tricikl i svira kinesku elektroniku dok se ne zasiti (recimo do 5. godine)? Ili da mu s 3 godine kupimo pravi bicikl i time mu pokušamo razviti interes za pedaliranje?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanjab, prvo ako želiš prodati biciklić bez pedala imaš na forumskoj burzi jedan topic na tu temu (žena ga hoće kupit).

Drugo, ja sam bila luuuudaaa za tim tricklićima na guranje. Nismo ga kupili, jer moju šopingholičarsku narav prevladala je škrta razboritost MM-a. Na kraju smo kupili trokolici naturale za 150 kuna...ali fantastičnu bez glavnih plastičnih dijelova (gume jesu plastične, ali nisu kotače treskavci). Mali je obožava.

Zašto ne trokolica na guranja? Upravo iz ovih razloga zašto Andrejček se neće voziti. Pa što mu je falilo kad ste ga gurali. Biciklići (bez obzira koji) služe za vožnju i vježbanje malih nogica, a ne za "gospodsku vožnju".

Zato, djetetu makni šipku i onu podlogu pod nogicama i neka ga pokuša sam voziti. Ako mu ne idu pedale, neka se odguruje (to je i svrha onog biciklića bez pedala, koji je meni fantastičan!!!).

A za pravi bicikl, radije pričekaj dok Andrej ne razvije interes za njega ili dok ne skužiš da je motorički spreman za njega.
    Svi klinci su različiti...netko je spretniji sa biciklićem, netko sa loptom, netko sa nečim drugim.

Lovro je lud za biciklima...kao i tata...(ni mama nije daleko).

No u svakom slučaju par savjeta kod nabavke prvog pravog bicikla:
    1. biciklić mora imati skroz zaštićeni lanac
    2. ne imati "zubiće" na pedalama (ako i ima, promijenite ih)
    3. kočnica samo nožna (ručna je opasna)
    4. dijete mora nogama dodirivati pod (znači paziti da je sic podesiv)
    5. ugodan položaj za ruke
    6. s obzirom da su ti mali prvi biciklići svi od metala ,a ne od aluminija i sl. legura, obavezno paziti da ima što manje stršećih dijelova (ili da se mogu ukloniti) npr branici.

Ajvić, naš Schwinn košta 700 kuna (kupljen u bajk dućanu u Brežicama) - MwSt.

A onaj drugi Scott...to nam je želja..taj je na žalost oko 1400 kuna... :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ok, 700 kn mi je too much jer se lako može desiti da ga potomak izignorira.

istina, veseli se kako će se voziti kao tata... ali na triciklu odbija okretati pedale (ok, jesu predaleko) a kad smo ga ponijeli u maksić završilo je tako da sam ga ja nosila. po kući se cijeli dan odguruje na njemu, i to je to.

mislim da će neki iz tl-a biti realnija opcija.

hvala na savjetima, super su.

(tanja, problem svirajućih gumbića na vlaku andrej je riješio sam: okupao ga je. )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Zašto ne trokolica na guranja? Upravo iz ovih razloga zašto Andrejček se neće voziti. Pa što mu je falilo kad ste ga gurali. Biciklići (bez obzira koji) služe za vožnju i vježbanje malih nogica, a ne za "gospodsku vožnju".

Zato, djetetu makni šipku i onu podlogu pod nogicama i neka ga pokuša sam voziti. Ako mu ne idu pedale, neka se odguruje (to je i svrha onog biciklića bez pedala, koji je meni fantastičan!!!).
    mamma san, svaka čast na iscrpnosti!
    Da malo pojasnim: podlogu pod nogicama maknuli smo još prošlog ljeta jer ju je prerastao. Onda je počeo oslanjati noge na pedale, ali nije sam pedalirao. Istovremeno, često se odgurivao i nogama od podloge ili bi ustajao i gurao tricikl kao guralicu.
    Tada smo kupili bicikl bez pedala, jer smo stekli (pogrešan) dojam da mu je odgurivanje "in" i da bi to bio dobar prijelaz dok ne doraste do pravog bicikla. Na žalost, nismo uzeli u obzir da je on stvarno nizak (tj. ima kratke noge), pa sjedeći na takvom bicikliću, čak i u najnižem položaju, ne dira zemlju s obje noge istovremeno, što dovodi do osjećaja nesigurnosti. Istovremeno, tu je triciklić koji sviiiiraaaa (smajlić začepljuje uši). Uz njega će teško razviti interes za nešto drugo. S motoričke strane, on bi možda i bio spreman što se tiče vještine u nogama, ali opet se javlja problem visine, tj. duljine nogu (što mogu, dijete mi ima kratke noge i mala stopala, takav je i gotovo).
    Vidjet ćemo kako će mu se interesi razvijati u proljeće i ljeto...

A bicikl bez pedala ipak još ne bih prodavala - sve se nadam da će možda ipak doći u upotrebu, a ako ne, stignem ga prodati kasnije, ili ga sačuvati za drugog potomka koji, sigurna sam, neće dobiti tricikl koji svira kinesku elektroniku

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Edita vec pola godine vozi bicikl sa pomocnim tockovima
    Doduse i tata je nekadasnji biciklista
    Sad moramo Samiju kupit bicikl jer su se poceli svadjat oko ovog jednog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajvić, ako nasljednik odbija okretati pedale..možda još uvijek nije spreman za bajkić. Probaj ga staviti na neki pa neka proba voziti.
    S druge strane, nisu ti baš ti biciklići iz Tl super..mi smo ih išli pogledat. Osim što su možda jeftiniji od našeg za 200-300 kuna, teži su barem 5 kg (a naš teži negdje oko 8-9 kg) i nemaju sve zaštite.

Drugo, što se tiče veličine. Za naše klince, izuzev Dugog Tweetyića, najbolja je veličina rame 10''. Ali nje nema za kupit. Najmanji biciklići su kod nas od 12''.
    Jedini biciklići sa tako malom ramom, a koji bi bio podesan za Andrejčeka bio je iz ne-znam-kako-se-zove dućana u dnu Draškovićeve sa biciklima, a dućan je odmah iznaj Cinestar-a i Crtića. Biciklići su talijanska marka i iskreno Lovro je bio lud za jednim (cijena oko 500 kn). I nije bio tako težak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajvić, ako nasljednik odbija okretati pedale..možda još uvijek nije spreman za bajkić. Probaj ga staviti na neki pa neka proba voziti.
    S druge strane, nisu ti baš ti biciklići iz Tl super..mi smo ih išli pogledat. Osim što su možda jeftiniji od našeg za 200-300 kuna, teži su barem 5 kg (a naš teži negdje oko 8-9 kg) i nemaju sve zaštite.

Drugo, što se tiče veličine. Za naše klince, izuzev Dugog Tweetyića, najbolja je veličina rame 10''. Ali nje nema za kupit. Najmanji biciklići su kod nas od 12''.
    Jedini biciklići sa tako malom ramom, a koji bi bio podesan za Andrejčeka bio je iz ne-znam-kako-se-zove dućana u dnu Draškovićeve sa biciklima, a dućan je odmah iznaj Cinestar-a i Crtića. Biciklići su talijanska marka i iskreno Lovro je bio lud za jednim (cijena oko 500 kn). I nije bio tako težak.
    ovdje sam mislila na Tanjinog Andrejčeka...ali iskreno mislim da je dobar i za tvojeg Andrejčeka Ajvić.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mamma san, dodaj si u potpis: "savjetnica za bicikle" 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma

ovo o veličini je dragocjen podatak. nije valjda da će nam planovi propasti kao i sa sjedalicom za tatin bicikl, to je bilo veliko razočaranje. bolje da se odmah bacim u potragu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znala sam, hehe.

I ja sam protiv rađenja trutova od djece.

ALI..

Svaki vikend smo na trčanju ili na Bundeku ili u Maksiću, s loptom ili bez. Dnevno je nakon vrtića svako popodne u šetnji cca dva sata, a auto mu neće biti za svakodnevnu uporabu.
    Izračunali smo da je jeftinije kupiti auto za doma (Peg Perego, za dob od 3 do 8 godina), nego svako popodne plaćati žetone u Konzumu, Getrou ili King Crossu gdje su one gadne metalne beštije na kojima jaši, ili plaćati 10 kuna za đir, a njemu nikad dosta i uvijek u suzama ode od tih autića.

Bicikl ima i nije mu zabavan.

Igrački ima toliko da sam opet u vrtić nosila ovaj tjedan stvari s kojima se više ne igra (velika kolica s alatom i bušilicama) jer više nemam mjesta u stanu.

Naš problem je zapravo jednostavan - jedino je dijete i unuk.
    Ponuda koju ima je zastrašujuće golema, pa se bojim da mu potražnja i splašnjava zato što to dijete zaista ima SVE.
    To za sad rješavam tako što smo više vani nego unutra kad vrijeme dopušta, i ratujem sa starcima da mu ne kupe baš sve što vide na policama TL-a i Toysa.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

znaš kako ja to rješavam? svaki put kad me zasvrbi da mu nešto kupim, umjesto igračke kupim slikovnicu.

tako da andrej nema puno igračaka. zapravo ih ima premalo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tanja, K. je starija od Andreja i uvijek se najradije vrati triciklu i meni to uopće ne smeta. Kada hoće, ide na veći.

Mi smo bicikle kupovali u Toysu i isto su bili cca 100 EU, ali ja sam se vodila logikom da hoću kvalitetu jer će bicikl trebati za manju sestru.

Iako nisam stručnjak kao mama san, vidim da sam gledala na "prave" stvari.
    Jednom smo odustali od super bicikla jer nije imao blatobrane (djeca jako vole voziti po lokvama) pa nisam htjela mokra leđa. Drugi pu smo popustili F. pa kupili malo "ženski" bicik jer je htio na kotaču imati onaj držač (nemam pojma kak se to zove) tak da može voziti svoju "curu".

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sunčeko, boook

..ali ja mu svejedno ne bi kupila taj autek. to što ga nema, ne znači da mu "treba" i da bi mu se veselio
    ja bi mu ipak radije kupila kašetu kinder jaja, pa da se dijete razveseli

tako je vid želio brodić gusari s kariba za božić; baš si ga je želio /malena igračkica, neskupa/, i to je i dobio od nas; ništa golemo i impresivno, ali on se tome toliko razveselio - i još uvijek mu je omiljen
    mi također ne kupujemo puno igračaka, više neke sitničice kojima se on veseli - slikovnica, male figurice...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajmo sad ovako.
    Bez zgražanja molim.

Slikovnice - ima pa valjda 70 posto svih objavljenih u Hrvatskoj od 2004. do danas, plus dosta Profilovih engleskih.

Neću, neću nabrajati kaj sve ima doma od igračaka i 'igračaka'. Pokušala sam napisati ali je i mene sablaznio taj popis.

Uglavnom, od kompletnog Playdoha (osim onog stričeka za operiranje), Crayole, Little Peoplea, Geo Traxa, kuhinja i alata, pa do kompletnog Lega quattro i duplo.

Ali, ima i drveni štap s pticom iz Marije Bistrice.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Izračunali smo da je jeftinije kupiti auto za doma (Peg Perego, za dob od 3 do 8 godina), nego svako popodne plaćati žetone u Konzumu, Getrou ili King Crossu gdje su one gadne metalne beštije na kojima jaši, ili plaćati 10 kuna za đir, a njemu nikad dosta i uvijek u suzama ode od tih autića.
    He, he... ja ću te baš secirati

Gle, možeš li ti zamisliti koji je klincima doživljaj, koje sjećanje... Išli su s mamom/tatom/bakom/didom u shopping i vozili su se na autiću/konjiću/helikopterčiću!

Vi znate da sam ja stroga po pitanju slatkiša, ali kad odemo na neku uličnu fešti, NEMA ŠANSE da Orki ne kupim onu odvratnu, najodvratniju šećernu vatu...
    To je ono po čemu će pamtiti te fešte, to je ono zbog čega okice sjaje...

Sunce, to što su Fabiju oči pune suza... pa to je normalna emocija: ne možete ga ni učiti da ima baš sve.

Znam da je jedinac u obitelji.
    Ali neke granice moraju postojati.
    Ne čak one materijalne, pa ni taj auto nije baš tako skup.
    ali pokažimo djeci da nam je stalo time što ćemo ga tri puta tjedno odvesti na to neko autićarenje, nego da, zapravo, podilazimo sebi i svojoj volji/vremenu kupivši autić i servirajući ga - ispred kuće.

A djetetu kupi to kinder - jaje!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nije valjda da će nam planovi propasti kao i sa sjedalicom za tatin bicikl, to je bilo veliko razočaranje.
    Šta je bilo sa sjedalicom?
    Neće se voziti u njoj?
    Pitam jer ju ja planiram kupiti, mislila sam da umjesto autom idem po nju bicom.
    Što se tiče bica, mi ćemo se još malo voziti na triciklu, jesenas ga je vozila brzinom svjetlosti, a i ovih dana je isto bio u upotrebi. Kada preraste, prelazimo na veći. Nekako mi svi koje sam gledala izgledaju preveliko.

Sunčeko, ni ja ne bih kupila auto.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

joj... andrej vikendom s tatom ide baki i dedi i onda ga oni vode u shopping centar prečko i antunovića . i on se tamo vozi na tim autićima, brije po dućanima i frizerajima i razgovara s tetama, obavezno dobije sladoled i to mu je doživljaj nad doživljajima.

ja ne bih izabrala takav provod, to je dedin i bakin izbor, ali njega veseli.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice, odabrali smo sjedalicu i kacigu, došli s tatinim biciklom i ustanovili da se na njega ne može montirati ni jedna stražnja sjedalica.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uf, zato ću ja kupiti bic i sjedalicu u kompletu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nećeš me prevariti da ti je u tih "nešto" kuna problem

Kao što su cure rekle, njima je taaakav doživljaj to raditi po dućanima, parkovima......
    Za Frana npr. mislim da mu uopće to ne bi bio doživljaj imati doma, a kod bake u španskom se ne bi skidao sa tog auta cijeli dan.Ipak, u nekom trenutku, ja moram prekinuti zabavu jer baki isprazni novčanik.Bude on tužan, nekad čak i okice zasuze, nekad je ljut jer sam prekinula zabavu, ali ........... i to je život.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A niš...onda se kupuje novi biciklil. No najbolja stvar je da te stražnje sjedalice idu u stvari na one najobičnije gradske bicikle (jeftine). I zato ne upropastiti djetetu veselje....

Sunce moje....što te iznapadasmo.... što se mene tiče. Ja bih kupila Lovri sve što mogu. No, kad mu kupujemo za rođendan, nekako gledam da mu kupimo ono što će njega veseliti. Da moje dijete taakooo vesele kinder jaja, kupila bih mu kutiju tih kinder jaja....(tako MM dobija od svoje kume već godinama i godinama kutiju sa 100 Kraševih tortica...)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A niš...onda se kupuje novi biciklil. No najbolja stvar je da te stražnje sjedalice idu u stvari na one najobičnije gradske bicikle (jeftine). I zato ne upropastiti djetetu veselje....

Sunce moje....što te iznapadasmo.... što se mene tiče. Ja bih kupila Lovri sve što mogu. No, kad mu kupujemo za rođendan, nekako gledam da mu kupimo ono što će njega veseliti. Da moje dijete taakooo vesele kinder jaja, kupila bih mu kutiju tih kinder jaja....(tako MM dobija od svoje kume već godinama i godinama kutiju sa 100 Kraševih tortica...)
    Ovaj prvi dio odnosi se na Ajvicu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tako MM dobija od svoje kume već godinama i godinama kutiju sa 100 Kraševih tortica...)

kad bi barem moja kuma ovo čitala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    tako MM dobija od svoje kume već godinama i godinama kutiju sa 100 Kraševih tortica...)

kad bi barem moja kuma ovo čitala
    možda ne čita kuma, ali čitaju zpd-ičke, koje vjerno pratiš već dvije godine, paaaaaaa
    hihiiihihihihihihi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajvi, jel idete kod pedijatrice?
    pitam da vidim možeš li ti tamo ostaviti plakatiće za rasprodaju?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajte vi na pnaj drugi topic

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Edita je otisla sa svojim tatom. Jedva smo je umili Otima se, a mi sve hocemo da je lijepa i uredna

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    ajvi, jel idete kod pedijatrice?
    pitam da vidim možeš li ti tamo ostaviti plakatiće za rasprodaju?
    ne, i nadam se da nećemo još dugo! potvrdu za vrtić nam je odmah dala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PegPerego je u gepeku

Lijepo sam izignorirala sve komentare.
    Iš, iš!

A otkud vama da se on neće veselit autu? Pa obožava ih!

Kinder jaje si želi za rođkas i dobit će ga i tad, svaki dan od mene dobije jedno makar ih ni ne jede, nego su mu igračke ludilo i to je naš ritual.
    Al on stvarno voli i ove aute i pravi je šofer. Mijenja brzine, dodaje gas, vješt za volanom...

I naravno da je auto za prirodu i da će ga vozikati kada želi.

Apsolutno je najmanji problem strpat auto u gepek i otić u Maksimir, vozit se i fino gledat kako striček naplaćuje.
    Možda i ja otvorim konkurentski obrt
    Popust Rodama

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, hvala...

nama je draže svaki put se voziti u drugome :beeeelj:

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ako se sretnemo u maksiću, dajem glavu da će se andrej voziti u autiću a ja gurati bicikl. 8)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Puse od mene

Sunce, drago mi je što si se javila

Ja sam u komi...BOLI ME CICAAAAAA!!!
    Lagana temp., crvena i bolna cica, tijelo boli kao da imam gripu, ajde pogodite što me snašlo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spooky...nemam iskustva sa mastitisom (sva sreća), ali ~~~~~~~~

I još na temu klinaca i vožnje biciklića..zaboravih napisati:

Lovro je isto bio u fazi da hoće triciklićem u šetnju. I onda se predomisli, pa "Mama nosi me!"... No, tu sam pribjegla nečemu drugom: "Mili, nema problema! Ali ja ne mogu nositi i triciklić i tebe. Ostaviti ćemo triciklić pa neka ga uzme vidiš onaj dečkić tamo.... "...normalno škrtica se odmah sjela na triciklić i izpedalirala ili se odgurala nogicama što dalje....i tako do sljedećeg "cendranja"...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj monolog i dalje traje...
    No moram napisati da ne zaboravim. Uglavnom kako je Mm sa Lovrom doma veća 2 tjedna, tako je definitivno malac mamu izbacio u drugi plan. :/ Tako i uspavljivanja...ja sam sa njim prvih 10 minuta, i onda:Tata! TAta! Dodzi!!! I tata i on se uspavljuju...

Tako i danas. Ide u krevet, i hoće mamu. Međutim skače i luduje po krevetu..ja već nervozna jer vidim kamo to vodi...on nakon 10 minuta zove tatu na uspavljivanje i ja ga pitam: "A zašto nećeš da te ja uspavam?" i Malac odgovara: "Mama, dobila si nogu!"

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas su mi rekli moji sedmaši

bome vi učiteljice imate konjske živce......

sunca moja mala

marko je marko je marko....

to se terba doživjeti,ne da se prepričavati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pametnica mala..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

naravno budan je

i vidi slike Saturna,i kaže

jel to svemir?

jel to onaj planet s prstenom ? gdje je raketa?

ja nema rakete to je sonda

misliš robot ?

da robot

a on šalje podatke na zemlju

ja da

kako šalje

ja :shock:

on pa valjda ima antenu

ja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor