Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 135

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (58. dio)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ajme, ne stignem sve ni pročitati , a kamoli pisati...

Samo o bicikliću: mi smo ove jeseni kupili Giantov, 12'', u TL, koštao je 500kn i čini mi se vrlo OK. Ima sve ovo što je Mamma nabrojala.
    A. nikad nije skužila okretanje pedala na triciklu, a od (doslovno) trenutka kad je sjela na pravi bicikl više se nije zaustavljala. Jesenas joj je još bio malkice previsok (nije se mogla sama popeti, iako smo spustili sic), a sad se i penje i spušta ko velika. Jedino je frka što prebrzo vozi, pa je zanese na jednu stranu 8) .

Ni mi nemamo nešto jako puno igračaka, ajde malo se zainteresirala i za puzzle, može ih pospajati, ali više onako na moju molbu...polijepi ih i pogleda me u stilu: evo, spojila sam ti, kad već navaljuješ
    Nekako se najviše zaigra s plastičnim životinjicama i plišancima (!), razgovaraju, glume, stavlja ih u životne situacije i sl. Osobito je vezana za gavrana i kunu, s njima po 20 minuta kruži oko fotelje i tumači im dogodovštine...

Sunce, vidiš te autiće nismo nikad vozili, moramo probati...nekad mi se učini da sam ko maćeha, strogo joj doziram sva ta čudesa...vrhunac luksuza joj je ljuljati se na onim spravicama pred marketima, a dijete jadno svaki peti put skromno zapita "mama, imamo li danas dvije kune za konjića?"

Skužila je nedavno upravljanje mišem, pa sam kupila "Orašara"... neke igrice su joj još malo prekomplicirane, ali ovim jednostavnijim je već ovladala, a i muzika je prekrasna , najviše joj se sviđa Ples šećerne vile "koja kvari zube" .

velika svima!

Spooky ~~~~~ da se riješiš te napasti što prije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ejhe, svima.

Umjesto rođendanske fešte, nama totalno komorno.
    Sinoć je Fabi zakurio, danas je čak imao 40,2.

Sad vrluda oko 38,5-39,5, cijeli dan je jadan i cviljav. Pedijatrica dala standardne upute za snižavanje temperature, al najniže danas bilo je 37,8...
    Čini mi se da je gripa, s obzirom da je muž već nekoliko dana pod temperaturom i cvili da ga čak i kosa boli. Doma imam bolnicu i vrlo je neveselo, a sutra je rođendan i jadni smo za pop....

Summae summarum,
    jutros sam otkazala oba partija - današnji s djecom i sutrašnji s familijom.

Rasplakala se nad gomilom hrane koju sam jučer pripremila.
    Francusku dala starcima i baki, kolače podijelila, Piece of cake neće naplatiti otkazivanje torte.

Ak trebate rotkvice i mladog luka, javite.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce,

Puse najveće, našem velikom slavljeniku.
    Nadam se da će temperatura ipak brzo pasti i da ćete otkazani tulum ipak provesti u djelo npr.sljedeći vikend.
    Ljubi nam slatkog plavušana i drš ' te se

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajoj, fabi opet kuri na rođendan.

danas šaljemo ozdravilice , sutra ćemo rođendanske a onda vibramo da se tulumi održe idući vikend!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gle Ajvi, DANAS su i puse ozdravilice i rođendanske puse za Fabića!

Fabi brzo nam ozdravi i SRETAN TI ROĐENDAN!!

PS
    Mi i dalje imamo tempricu 37.5 i danas sam skužila crveno grlo....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a! :/

Rođendanska fešta prebacuje se na slijedeći vikend (17.)...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..eh da...u nosu mu je izoliran heamophilius.... :/ pedijatrica kaže da ne trebamo ništa, cijepljen je.... :/

nisam baš sretna...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

za fabića jedna rođendanska i jedna ozdravilica

i lovri jedna za skidanje temperature

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa kaj je ovo, bolnica i dalje traje?! dečki, nemojte nam ljutiti moderatoricu - hitno ozdravljajte i tulumarite!

mamma, skužila sam da mi se sve pobrkalo pa sam se iskupila na rođendanskom topicu.

mi smo današnji pre-prekrasan proljetni dan proveli na jarunu, andrej je pecao u jezeru i pilio drva a mm i ja sjedili i uživali gledajući ga. sreli smo i vrtićku tetu pa sutra njih dvoje imaju o čemu pričati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A fakat je bolničarski topic. :?

Ajmo cenzuru nabacit.

Ajvi, blago vama, dan je bio nevjerojatno dobar, mi smo samo s prozora ćirili kak se drugi vesele.

San, bit će još rođkasa, držim fige da brzo, brzo prizdravi mali komad.
    Tweety

Sutra idem raditi, a s F će tata ostat, s obzirom da se i on oporavlja od prošlotjedne gripe.

Pusa velika velikima i malima.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sretan rođendan, Fabijan!

I mi smo danas popodne bili skoro 3 sata na Jarunu, prohodali smo gotovo cijeli krug oko jezera (zadnjih 500m A. više nije mogla, pa je MM skočio po auto), s pauzama za labudove, bacanje kamenčića u "more" (nije ti to, mama, jezero, to je plavo more ko i kod nona) i hopsanje po igralištu.
    Dan je stvarno bio ko izmišljen!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sreeeeetan roooođendan, Fabijane!!!

Cure drage, našil klinci su trogodišnjaci :shock: kak to vrijeme letiiii

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Fabijan

Prijavljujem još jednu bolesnicu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa

Prijavljujem još jednu bolesnicu.
    I ja - Doru. Pia se zasada drži...
    Dori sam jutros iz nosića izvukla gnoj koji u životu nisam vidjela. Okeco joj je bilo zaljepljeno jer joj je i suzni kanalić zaštopan. Jučer je bila samo malo šmrkava i MM joj je špricao nosić sa sterimarom. Prije spavanja sam joj dooooobro našpricala nosić i očistila, a onda u jutro ovo...
    Tješi me jedino što nema temp. U vrtić ju naravno nisam niti pomislila poslati....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajde cure, ozdravite nam!

spooky, kako cica?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa

spooky, kako cica?
    još malo boli, ali to je valjda od silnog masiranja.

Nisam očekivala da ću tako brzo srediti stvar...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

baš mi je drago čuti

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajoj, dragi moji kikići...
    Milijun pusa ozdravilica...
    & za naša dva slavljenika!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ejhe!

Sad mi je sinulo da F više nije u 1-3.

Hoćemo čekati sve ZPD-iće za selidbu na 3-6, hoće li nas udomiti tamo??? :?

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A joj bas nam je zao kad vidimo da ste bubani.
    Šaljemo vam svima puse ozdravilice!!!!!!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sunce prvotno napisa
    Ejhe!

Sad mi je sinulo da F više nije u 1-3.

Hoćemo čekati sve ZPD-iće za selidbu na 3-6, hoće li nas udomiti tamo??? :?
    Vidi je
    Jedva dočekala!

Idem tražiti prebačaj moderature na taj podforum!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce, pa normalno da idemo svi zajedno...čekamo zadnjeg zepedeića, Cvrčka.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

apri, prebačaj ti ne gine jer vidim da je egemama sama na 3-6. nama ipak treba čvrsta ruka i nadzor 24/7.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajvić, kako je mali jasličar?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ujutro rasplakano i vidim da ga je strah , kasnije dobro. pomalo mu sjeda da ću zaista doći onda kad smo se dogovorili.

jučer je gurnuo curicu i potrgao slikovnicu "jer je bio ljut" pa smo popričali o tome što treba raditi kad je ljut, a što kad je tužan. no, tete kažu da je za prvi dan nakon bolesti bio ok.

i dalje predlaže da dođem po njega nakon gableca a ne nakon ručka. pustimo ga da priča kako "ne voji ići u vitić", objasnimo zašto ide pa onda skrenemo na ono što voli, puno se mazimo i tako to.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj nama je stvarno pomogla priča o poslu... jer mu ništa drugo nije bilo dovoljno jako kao razlog. (1. ako mu je to drguo mjesto za igranje = nije dobro, jer se dobro igra i doma 2. ako mu kažemo da ga nema tko čuvati = opet nije dobro jer ga je tata do sada čuvao a ako on ne može, doći će baka, ako ona ne može opet će neko doći) Kad smo mu objasnili da svatko ima svoj posao (ja nešto radim na kompjuteru, tata popravlja aute, teta L. štema po školi (ovo mi je najbolje, dijete je prihvatilo da mu teta popravlja školu a ne da uči klince)) tako i on ima posao, koji je za razliku od naših, najbolji na svijetu. On se mora igrati. Ali ne pali igranje doma, već ono u vrtiću. I to je prihvatio kao fantastičan razlog...i još mu se kasica puni (kad se mama i tata sijete).

Tako da ponekad kad pričamo on krene uvijek na ovaj način: "Ako budem puno radio..."(misleći na igranje... )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

na odlasku je vikao za tetom: teta sandjica! doći ću ti sutja!

i onda neizbježno: znaš, ja ti nevojim ići u vitić.

drago mi je da nam je šulkolegica lada zdrava i u formi!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms.ivy prvotno napisa
    drago mi je da nam je šulkolegica lada zdrava i u formi!
    napokon. ovo nam je bilo najdulje bolovanje do sada, a završilo je rasječenom i hipernatečenom usnicom u stilu ramba.

nadam se da će andrejeva prilagodba ubrzo biti iza vas

sunce, idemo u čoporu, nego kako?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    napokon. ovo nam je bilo najdulje bolovanje do sada, a završilo je rasječenom i hipernatečenom usnicom u stilu ramba.
    opet?!

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

na odlasku je vikao za tetom: teta sandjica! doći ću ti sutja!

i onda neizbježno: znaš, ja ti nevojim ići u vitić.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo nakon 2 dnevne temperature u nedoumici. Jučer je u 2 navrata imala temperaturu 37,2, opće stanje super, jede bolje nego inače, ne žali se da je nešto boli, ali temperatura je tu.
    Očekivala sam curenje iz nosića, a ono ništa.

je li nekome bilo slično?

Pusa klincima.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice, ja ti ne znam - naime, andrej od jučer OPET kiše i curi mu nos.

treći dan u vrtiću and counting...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko još ne ide u vrtić

zdrav je ......

pitsnje je što će biti na jesen :/

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pusa Andrejčeku.
    Sjećam se da je prošle godine Nika bila stalno bolesna. Tipa, ponedjeljak, utorak i srijeda ide u vrtić, četvrtak i narednih 10 dana je bolesna, paq tako u krug.
    Prošli tjedan sam se hvalila kako smo duuuuugo bili zdravi.
    Znala sam da ću nas zacoprati.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice, samo hrabro - sezona boleština je valjda uskoro gotova!

nego... dođem jučer po moje dečke na krešić i zateknem andreja kako se igra s lovrom cvrčkom. a što se igraju? od nekog dečkića su posudili igračke... a koje?

lovro ima nekakve robote, action-manove, što li, maše njima i viče: ja sam strašni robot!

a andrej se oduševio pištoljem koji svijetli i ispušta zvukove kad opali, i puca li ga puca.

ja :shock: , kažem: hmm... idemo sad, ajde vrati dečku pištolj. i on pristojno pruži dečku pištolj i kaže "hvaja".

dakle, i do toga smo došli. :/ andrej doma ima mač i glumi viteza, tjera zmajeve - osim kopiranja kraljevske puse i mulan, vidim da mu to služi ventiliranju neke agresivnosti koju osjeća. ali za pištolje i puške koje viđa kod starije djece sam objasnila zašto ih smatram lošima i zašto je to ružna igra.

(je l' uopće moram spominjati da kod dede i bake ima robota koji hoda, puca i viče "fire! fire!" :shock: pištolj sam maknula, ali andrej se /očekivano/ oduševio hodajućim i svijetlećim robotom.)

pčelice, sanja, pinokijice, vi uživajte što možete preskočiti ovu temu. ostale, da vas čujem.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dobro, ajvica, mi preskačemo ovu temu, ali samo da kažem kako je Pia jučer pljunula tati u uho...vrtičke fore....grrrrr

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo nakon 2 dnevne temperature u nedoumici. Jučer je u 2 navrata imala temperaturu 37,2, opće stanje super, jede bolje nego inače, ne žali se da je nešto boli, ali temperatura je tu.
    Očekivala sam curenje iz nosića, a ono ništa.

je li nekome bilo slično?

Pusa klincima.
    Lovri je tako bilo. Opće stanje super. Mala temperatura....i crveno grlo. Grlo trenutno je svjetlije i temperatura malo niža...nadam se da idemo boljem...
    Ja na tvojem mjestu bih je ostavila doma 2-3 dana...pa makar i nemala temperaturu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tko zna što je to "vatrogasni pauk"?
    Ajde malo razmislite i naškrabajte...vrlo je jednostavno...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo malo i mene k vama - mučio nas je adsl i t-com, a zapravo nas još uvijek muči, jer je loš i nepouzdan. :/

Velike puse-ozdravilice idu svima kojima su potrebne, a Fabiju i puno rođendanskih pusa-čestitalica!

Nadam se da ste sad već bolje. I nas su poharale boleštine, najprije Fionu, pa Floru koja je još uvijek bolesna, a na kraju i mm-a koji si na žalost ne može dozvoliti da bude bolestan, pa redovno ide na posao, a danas i na službeni put u inozemstvo. Zapravo je gotovo svaki tjedan par dana negdje, pa smo mi curke solo.

Otkako je lijepo vrijeme trudimo se biti što više vani. Floru stavim u kolica, pješke odem do vrtića (trošim kalorije i živim u iluziji da mi se topi špek na guzici), pokupimo Fionu i onda zajedno šetamo gradom. Ona je jako ponosna, obavezno drži kolica i pomaže mi voziti bebu.

Imamo i dosta bogat društveni život, pogledale smo "Ljepoticu i zvijer", a slave se i dječji rođendani. Rekla bih da je Fionin društveni život bogatiji od moga.

Mala je sva u nekim filozofskim spikama, cijelo vrijeme mudruje, priča, zaključuje, a nađe se i dosta bisera, pri čemu se obavezno sjetim naše Anekice i kako ih ona pedantno zapisuje. Pa si obećam da ću ga zapamtiti i zapisati, ali dok stignemo do kuće mala mudrica već provali nekoliko novih i oni stari odu u ropotarnicu moje memorije.

Sjetim se obavezno i mamme san i njezine priče o zelenim zmijama koje su Lovreku izletile iz nose prilikom kihanja, jerbo se ista stvar zadnjih dana događa Flori: a-pćiha! i eto zmijetina. Užas.

Snorki, držim fige da Edita upadne u vrtić. Povlaštena cijena od 250 eura koju bi tm dobio mi se iz moje bivše perspektive ekstraskupog Beča čini kao sitnica - bolje da ti ne kažem koliko u Beču koštaju privatni vrtići, boli glava. S druge strane, gradski bismo vrtić platili jednako toliko, jer smo zbog prihoda spadali u najvišu kategoriju, tj. one koji plaćaju najvišu cijenu, pa nam je bilo svejedno ide li u gradski ili u privatni (i ne, nismo nikakvi bogataši, nego je ta granica za najvišu cijenu relativno niska, dovoljno je da samo jedan član obitelji radi i da ima plaću od gradskog prosjeka na više). Osnovna razlika između gradskog i privatnog vrtića je u tome što u gradskima kronično nema mjesta (roditelji prijavljuju djecu čak i prije rođenja), a razliku u kvaliteti mislim da ne moram objašnjavati. Koliko bi vas koštao gradski (državni) vrtić? (Ako nije indiskretno.)

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma, ovaj tjedan ja kod bake. Uživa.
    Samo sam zbunjena, stalno čekam da procuri nos.

Ivy, mi ne preskačemo temu, i mi volimo pum-pum (kako Nika kaže). Kaže Nika da dečki u vrtiću uzmu pum-pum, a kad pitam šta onda vi curice radite, ona kaže "Pa vrištimo". Tipično ženski.

Sanja, pusi cure i javi se kad stigneš.

spooky, i mi smo imali fazu pljuvanja. više me ništa ne čudi.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Kako, ne znaš - pa to ti je pauk koji odnosi vatrogasce i njihova auta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Kako, ne znaš - pa to ti je pauk koji odnosi vatrogasce i njihova auta.
    Hheehehehe, ne.

"vatrogasni pauk" = spiderman
    (imamo kartonsku masku spiderman-a...Jučer govori: Mama daj mi dodaj vatrogasnog pauka!!!" A ja blenula...pa mi je dijete pokazalo)...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

a andrej se oduševio pištoljem koji svijetli i ispušta zvukove kad opali, i puca li ga puca.

pčelice, sanja, pinokijice, vi uživajte što možete preskočiti ovu temu. ostale, da vas čujem.

A. nije dečko, ali je nedavno kod Dille dograbila pištolj (prvi put vidjela 100%) i ODMAH je ušao u upotrebu i to vrlo pravilno i uz popratne zvukove :/ . Naravno da je vrištala kad smo išli doma jer se od njega nije htjela odvojiti...

Nova faza nam je i "glupačo!" (čula u nekom crtiću, jedan jedini put, ali je odmah zatefterila u svoj hard-disk). Da ne kažem kako se didi lako omakne psovka (ne pomažu molbe da se kontrolira, jer ga dnevno-politička situacija stalno uzrujava, a ovisan je o vijestima i novinama, pa čim vidi nekog političkog glavonju skače mu tlak...) , a malena ko papiga ponavlja...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

znači ove rođendanske sezone smo trebali poklanjati pancirke i automate

andrej bar nije pucao u nekoga, držao je pištolj prema podu i divio se svjetlosnim efektima. ali uopće ne sumnjam da će brzo skužiti.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

[quote="ms. ivy"]znači ove rođendanske sezone smo trebali poklanjati pancirke i automate

Mi doma nemamo pistolje niti slicna oruzja i na srecu u vrticu nisu dozvoljeni, ali Lovro je odusevljen i cima ga neki klinac dopelja u park odmah zica i zna ga koristiti. Pucacine doma ne gleda i kaze da su to ruzni crtici ali negdje je naucio kako se to igra. Neke stvari ne mozes promjeniti. Isto tako obozava ninda kornjace i cak zna kako se one bore ali nikad i stvarno nikad nije gledao crtic. U par navrata smo nabasali na crtic i sam je trazio fifi ili nesto slicno jer ovaj je ruzan. Vrticarci svasta pokupe i na to sam se morala naviknuti. Price tipa ruzno je pucati u nekoga ili nemoj se tako igrati je neefikasno kad ovaj s kojim se igra s odusevljenjem prihvati igru! :?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo mene zabrinute...

Pia jutros nije htjela u vrtić jer ju djeca tuku ( tako mi je rekla )...

danas je MM razgovarao s tetom i ona je rekla da sigurno nije zbog toga...ja nekak ne vjerujem u to.
    Malo ćemo se mi detaljnije razgovarati kada mama dođe po svoju curicu

baš se grozno osjećam

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

spooky

ma nije valjda da je tuku, to ne želim vjerovati. možda ju je netko jednom udario ili gurnuo? možda je zaista nitko nije udario ali je došlo do nekog drugog sukoba? možda čak nije sudjelovala u sukobu ali je pod dojmom? a možda jednostavno želi biti doma? sigurno ćeš skužiti kad popričate.

ja znam da andrejevo "pjakao sam zbog tebe" kad me nema ne mora značiti da je zaista plakao, možda me se samo sjetio, pitao baku kad ću doći i veselo nastavio dalje. njemu je to svejedno "pjakanje".

cure, sretan vam naš dan!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prvo jedan veliki pozdrav Lovri Cvrčku i njegovoj mami - njih često ne "viđamo" tu.
    spooky, mi smo prije Božića imali tu fazu, nikada stvarno nisam saznala šta se desilo. U to vrijeme je bila jako plačljiva, i u vrtiću i doma. Stalno sam ispitivala tete, ali ništa posebno nisam saznala. Bilo je gurkanja i sl., ali toga na žalost uvijek ima.

Kod nas temperatura i dalje traje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lovro je opet jučer imao temperaturu....ali mu ne vidim više crveno grlo...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, grozno. Nadam se da nije nešto strašno u pitanju i da je riječ samo o dječjem nesporazumu. Meni su ove tete isto malo preoptimistične, uvijek je sve odlično i divno i krasno, a jedini problem je je li ili nije pojela ručak. Mislim... Pa ja zbog toga cijelo vrijeme ponavljam Fioni da mi mora reći sve što joj se događa, ako ju netko lupi, ako ju netko šikanira, sve. Pusa Pii i tebi.

Pčelica i mamma san, nadam se da će čovjekići što prije ozdraviti.

Nisam vam ispričala kako Fiona u zadnje vrijeme šokira ljude. Ona, naime, već dugo obožava pikati po kompjutoru, a budući da kod kuće imam jedan stari, dajem joj da "piše". Ona je još od vremena podnih puzzla zainteresirana za slova i svakom je slovu pridodala neko ime ili stvar po kojem ga je zapamtila ("F kao Fiona, m kao mama" i sl.). Uglavnom, obično me traži da "piše na komputoru" i tada joj otvorm word, povećam font, stavim caps lock i ona si tipka. U zadnje vrijeme, međutim, na ekranu nalazimo sljedeće: FIONA MAMA TATA BAKA DIDA i slične kratke riječi. Kad smo to ispričali mojima, nisu ništa rekli, ali su nas gledali u stilu "ah, ponosni roditelji su se zanijeli pa pretjeruju" - mm je lijepo dao svoj mobitel Fioni, otvorio joj word i mala se čak i na toj tipkovnici odlično snašla i lijepo istipkala pet-šest riječi, a baka i dida su ostali dugoročno bez teksta.

Rukom zna napisati samo "Fiona", "mama" i "tata", na kompu joj ide bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •