Ajme, ne stignem sve ni pročitati, a kamoli pisati...
Samo o bicikliću: mi smo ove jeseni kupili Giantov, 12'', u TL, koštao je 500kn i čini mi se vrlo OK. Ima sve ovo što je Mamma nabrojala.
A. nikad nije skužila okretanje pedala na triciklu, a od (doslovno) trenutka kad je sjela na pravi bicikl više se nije zaustavljala. Jesenas joj je još bio malkice previsok (nije se mogla sama popeti, iako smo spustili sic), a sad se i penje i spušta ko velika. Jedino je frka što prebrzo vozi, pa je zanese na jednu stranu 8) .
Ni mi nemamo nešto jako puno igračaka, ajde malo se zainteresirala i za puzzle, može ih pospajati, ali više onako na moju molbu...polijepi ih i pogleda me u stilu: evo, spojila sam ti, kad već navaljuješ![]()
Nekako se najviše zaigra s plastičnim životinjicama i plišancima (!), razgovaraju, glume, stavlja ih u životne situacije i sl. Osobito je vezana za gavrana i kunu, s njima po 20 minuta kruži oko fotelje i tumači im dogodovštine...
Sunce, vidiš te autiće nismo nikad vozili, moramo probati...nekad mi se učini da sam ko maćeha, strogo joj doziram sva ta čudesa...vrhunac luksuza joj je ljuljati se na onim spravicama pred marketima, a dijete jadno svaki peti put skromno zapita "mama, imamo li danas dvije kune za konjića?"
Skužila je nedavno upravljanje mišem, pa sam kupila "Orašara"... neke igrice su joj još malo prekomplicirane, ali ovim jednostavnijim je već ovladala, a i muzika je prekrasna, najviše joj se sviđa Ples šećerne vile "koja kvari zube"
.
velikasvima!
Spooky ~~~~~ da se riješiš te napasti što prije.