khmmmMBee prvotno napisa
...
khmmmMBee prvotno napisa
...
n da... i ja ću samo reći khmm.miha prvotno napisa
nažalost ništa od kazališta idući tjedan. u nedjelju radim, a u subotu ćemo možda u ispomoć na rasprodaju.
odra... bronhitis kažeš. koma! vibram da što prije prođe. jel ga inhaliraš? to je za bronhitis idealno
shiny...neznam kak ti izgleda muž al mene je jr ovdje tak podsjetio na tebe. ovaj osmijeh
momze...neznam još ništa za novosti. još je rano
konačno sam složila album pa pogledajte fotkice. pass je isti već dugo. tko ga zaboravio, šaljem na pp
Ja ne znam više šta da radim!
Imate savjet?
Jan mi već četvrti dan neće ništa jesti (osim mlijeka HN25 protiv proljeva), pije ali ne onoliko koliko mislim da mu je potrebno, nema više temperaturu ali jučer i danas ima proljev i to obilan...
Kako da to zaustavimo, hranom ne možemo kada odbija išta staviti u usta, a vidim da mi je dosta iscrpljen od svega!
Najrađe bi ga odvela na infuziju..ma ne znam...
bubimira prvotno napisa
![]()
ma dajte cure, progovorit ce i vasi. pa, kad pocnu psovati kao Zach, onda cete pozaliti sto su tako "brzo progovorili"![]()
Shiny, ne znam sto bih ti rekla. mi takve stvari rjesavamo dojenjem... mozda ne bi bilo lose da ga pogledaj pedijatar da nije slucajno dehidrirao.
kada ga usipnes (podlakticu na primjer) jel mu se koza omah vraca u prvobitni oblik?
tek sam sada bolje procitala i vidjela da Jan ipak popije mlijeka - pa, to je dobro. ja sam skuzila da skroz odbija. ne bi bilo lose da mu das rehidromix-a (malo mineralnih soli koje je izgubio povracanjem i proljevom).
pusa, bubanom JR-u!![]()
ajme bubi divnaaaa jebubimira prvotno napisa
!!! a odvalila sam na onu na skijicama
- što je to funkcioniralo?!
ima li kakav video?
Preslatka je! Koja divna kosica! Meni je najbolji spavanac na sanjkama.
[quote="mamanatali"]Inače, svi su telefoni "baba" još od početka (jer smo najčešće telefonirali baki).![]()
Isto ko kod nas... baba je mobitel i telefon , intercom , ponekad i neki daljinski koji vidi prvi put. Isto jer stalno babe zovu na telefon , jadne nismo u istom gradu..pa...
Inace nisam stigla sve procitati , morala sam ovo prokomentirati.Mi smo vam dobro i vratili smo se iz zg-a , bili smo 2 tjedna ... nismo stigli na maskare , ma tata mi bio tjedan dana na rebru na pretragama ,tako da sam bila ..ne pod stresom nego to ne mogu ni opisati.
Dijagnoza mu je non hodgkins limfom - nije prosiren rekli su da se to sad super izlijeci sa nekim lijekom novim, vec je primio jednu terapiju ... dobro je podnio, vazno je da se krenulo .Pa bice dobro.eto sorry na off topic , ali moram napisati sta mi je na srcu :/ .
Sad vas idem dalje citati![]()
A joj pobogu, tek sad skuzila!!!
annie nam trudna!!!! :D
super super super
cestitam od srca draga![]()
jagina mamice...žao mi je za tvog tatu. ~~~~~ za poboljšanje.
za JR. da nam brzo bude onaj stari nasmijani dečkić.
miha...imam nekoliko filmića i baš jedan sa skijama. al ja seljo neznam to stavit na net. ajd mi objasni pa možda pokušam.
i sad još nešto OT: kad snimam filmić na fotiću u okomitom položaju i kad ga prebacim na komp ne znam ga rotirati u normalan položaj nego uvijek gledam tak da izvrnem ekran. jel se to uopće može rotirat il ću ubuduće ipak morat češće gledat u kojem mi je položaju fotić kad snimam filmić?
prebaciš u komp i upload-aš na www.youtube.com![]()
a ovo za okomit/uspravan položaj fotića, mislim da je isto kao i kod kamere - mora biti vodoravan, normalan položaj (što sam shvatila kad sam prve rokove snimke u rodilištu snimila naopako)
znači nema pomoći. ja se stalno tješim da će mi netko jednog lijepog dana otkrit tajnu pa nisam puno vodila računa o položaju kad sam snimala filmiće. imam ih brdo tak naopako snimljenih![]()
a ti si mi sad razbila iluziju kao balon od sapunice. he he
tubiju kažeš. ma kak se nisam samo sjetila? misliš li da ću ja to moći?
ne se bedirati... možda miha u krivu...bubimira prvotno napisa
we shall seebubimira prvotno napisa
![]()
![]()
btw, momze ovo je samo za tebe(našla sam to u kompu i sjetila se tebe i priče o rokovoj fotki iz rodilišta - evo ti i filmić)
dakle, bubi - ak sam ja uspjela...
Isuse Bubimira kak' je Vita naraslaaa-premedena je!
I šta? Hoće na tutu?
Mi nikako da počnemo...
Jan je onako...stalno varira...danas idemo kod pedijatrice...
momze uštipnula sam ga za podlakticu ali nisam ništa pimjetila..mislim da mu se odmah vratilo u prvobitni oblik! U čemu je štos?
sad sam gledala Rok-a i sva sam se raspekmezila-kako su bili mali, tek kad se tvoja ruka vidi skužiš kako je malena glavica. A tako je isti, onako svoj, oči, nos![]()
baaaaa
hoću bebu
Daklem, Jan je dobro...mora se samo sad oporaviti od viroze, nejedenja i nespavanja i za čas će biti onaj stari!
Imam pitanje-planirate li svoju djecu cijepiti protiv hepatitisa B? To cjepivo je obavezno za svu djecu koja su rođena ove godine a svi ostali se cijepe u 6. razredu osnovne škole.
Ali može se kupiti cjepivo (8O kn) i naravno cjepiti vanredno.
Nekako si razmišljam kako bi to bilo ok napraviti, šta mislite?
držim figeŠkoljkica prvotno napisa
... (ne znam samo zašto je mutno sve do pred kraj. doma u komp-u mi je oštra snimka)
Vita je![]()
Buba,baš ste lijepa obitelj!
Dakle, moje dijete je postalo glavna štemerica u jaslicama! Najmlađa, skoro najmanja, sve ih postroji i ordinira, što meni nebi predstavljao problem (neka male šefice) ali to njeno šefovanje uključuje u udaranje :shock:. Ja ju doma pokušavam usmjeriti na neke nježnije pokrete, ako udari ili uštipne ili ogrebe uzmem njenu rukicu pa se dragam, pričam joj ali za sada ne funkcionira.
Teta kaže da je vjerojatno skužila da je njihova miljenica pa si je uzela za pravo uvesti malu diktaturu LOL, da je to faza i da će prestati, ja se nadam da će to biti uskoro.
Bubinima ~~~~~~~~~~ da čim prije ozdrave!
Gle ti našu frendicu štemericu!!! Zato je Mimi još uvijek doma. Čeka da je prođa te faza, pa da i on krene u jasliceFrida prvotno napisa
![]()
Ma bravo za Ilonu!
Tako treba, nek' se zna tko je gazda(rica) u vrtiću i doma.
viš ti ilone? ma tko bi rekao???
al izgleda da svi moraju kroz to proći. moja v neda ništa svoje, i nemilosrdno uzima svima drugima njihove stvari. i isto se gura i udara. sad je već počela iz sve snage vikat: nee,neeee. ja sam mislila da je takva jer ne ide u vrtić pa nema s kim dijeliti stvari.
Ajme,totalno si nemrem zamisli Ilonu da je ratoborna..ona je meni tak cool i djeluje mi tak smireno.Ma to je samo faza..
Shiny,sto se tog hepatitisa B tice,evo bas sam sad isla gledat..moju Bubu su vec tri puta s tim cijepili (prvi put u rodilistu)...pojma nemam jel potrebno ili ne,priznajem u tom polju nisam nikakav strucnjak. :/
Annie..kako tvoje mucnice,jel sta bolje? Meni su te mucnine i ta rusenja bila uzasno naporan dio trudnoce,tako da te razumijem.
jaslice i socijalizacija kmm![]()
moja jasličarka neda niš dirat svoje, a spremna je i izgurati se za neš što nije njeno samo da dođe do toga, naljuti se za sekundu
uopće niš ne propuštate vi koje ne idete u jaslice
Vitine slike su prekrasne, super mi je di spava na sanjkama i one bucmaste noge, a vidim i našu ste kapicu šetali na snjegu
ma kapica je zakon! svi me pitaju od kud mi.![]()
miha...video još nisam stavila. ni ide mi baš
Nigdje nikoga dva dana???
Jučer mi je Tin nekoliko puta tijekom dojenja rekao "Tita je njama!"![]()
mamanatali, pa Tin već u rečenicama :shock: Miš mali!andrej za siku kaže "TI-A", ali samo ako ga pitam što je to. Jedina reč. koju on izgovara je "ta e to?" i to milijun puta dnevno.
Smršavio je u ovoj bolesti pa smo sad pali na 10,5 kg, a visok je 82. Koliko je bio velika beba, toliko je sad sitan dječačić.
Nitko nije vidio moje pitanje o novoj adresi jesenskih na fotkiju? Miha???Ajd pa da se i mi pokažemo!
Vita je medena, koji preslatki rumeni obrazi!A majica... Al definitivno mi je favorit fotka spavanje na saonicama!
Pozdrav svima!
Jaginamamice drz se, bas mi je zao za tatu!
Shiny ja sam cjepila Tonkicu tom cjepivom tj. do sad je primila 2 doze i mora primiti jos jednu i svaka doza je 100 kn, sveukupno 300 kn.
Tonkica isto brblja naveliko, pocela je i ona nizati rijeci, ali samo dvije zasada, navecer kad se oblacimo trci bosa po kuci i vice bosa ne! Nareduje mi sta da joj pjevam, tako su na repertoaru buba(bubamarac) mama kukunka, zeko(zeko i potocic), a u zadnje vrijeme ona kaze neku rijec i ja moram izmisliti pjesmu, tako imamo pjesmu o tuti, o maci, o tati, baki.....Svaki dan nesto novo s njom, ponekad se stvarno iznenadim sto sve zna
Odra, ne brini, vratit će on to. Meni Tin svaki puta kad je bolestan ili ga muče zubi prestane jesti. Čim boljka prođe on se "provali". Najduži period nejedenja je bilo 2-3 mjeseca kad su ga mučile četvorke. Izbile su sve 4 u dva dana, i nakon toga je samo vikao "njama" i nisi ga mogao nahraniti.Smršavio je u ovoj bolesti pa smo sad pali na 10,5 kg, a visok je 82. Koliko je bio velika beba, toliko je sad sitan dječačić.
Iako, i mi smo sitni. (Prešli smo konačno magičnu granicu od 10 kg.) Sa 16 mj. ima 10140g i 80cm! :/
svima
Bubimira - slikice su super!
Annie - kako si?
sorry, cure ovih dana imam puno posla pa nisam bas uvijek na netu...
miha, rasplakala sam se. Rok,miha prvotno napisa
![]()
moram ovo pokazati MM, mozda u njemu pobudim zelju za jos jednim djetetom.![]()
Shiny, stos je u tome da ako je dijete dosta dehidriralo, koza ce se sporo vracati u taj prvobitni oblik. to je vec opasno, jer dijete moze toliko dehidrirati da samo spava a mama ne kuzi o cemu se radi.momze uštipnula sam ga za podlakticu ali nisam ništa pimjetila..mislim da mu se odmah vratilo u prvobitni oblik! U čemu je štos?
Fridu sam vidjela jucer na velesajmu i sve mi je ispricala o stemerici Iloni. ne mogu vjerovati!![]()
Vita,![]()
uh, mi smo u guzvi. pakujem stvari, kutije na sve stane, toliko posla a jos se i Strahinja opet razboleo. Srecom nije ona preterano visoka temperatura kao proslog puta. Imao je juce preko 39 a sad je na 38,4.
Cekam da se probudi pa cu videti da li da mu dajem lek ili ne.
mamanatali, problem je u tome što se Andrej nikad ne "provali"! On ima faze totalnog nejedenja, a u fazama "jedenja" to su tako sitne količine da nije vrijedno spomena. Jedino sika pali uvijek, ali naravno da to nije dovoljno. Nizak mu je hemoglobin, tako da ćemo i željezo morati nadoknaditi.
drage moje
jaginamamice...drž se
bubi-vita je preslatka, a tek filmić
definitivno smo spremni za još jedno, baš mi je muž jučer konstatirao da nam treba još jedno
jaslice- i moj neratoboran dječak se počeo gurati i sl, al si nikak nemrem zamisliti Ilo kao štemericu al neka girl power
kad smo kod sitniša, težina-ja nisam sigurna dal uopće imamo 10 kg a još uvijek nosimo neke bodiće 74
shiny, nisam bila na trbušnom plesu, bili smo bolesni mm i ja, curke koje su bile kažu da je bilo super, imaš kakav web da pogledam ili bar u kojem terminu je u Šubićevoj
kaj se slikica tiče ja na screensaveru imam karlove od prvog dana i svaki put kad priđem stolu na poslu se raznježim-sad su već mali ljudi
dođem na rasprodaju oko 9 pa se nadam da ćemo se sresti![]()
irensk evo linka za trbušnjak
http://www.trbusni-ples.hr/
Ja odoh sutra ako uspijem jerbo..nećete vjerovati..Jan mi je danas opet zakurio kad sam došla s posla! Nije bio već dva tjedna u jaslicama, od crijevne viroze je svega tri dana bio ok..i evo danas osjetim kako mi je topao i izmjerim mu 38 temperaturu!
Dosta mi je svega i sutra idem s njim u zaraznu da mu izvade krv i naprave pretrage jer se boleštine lijepe jedna na drugu!!
I nekako mislim da opet ima upalu uha! A ako dobije još jedan antibiotik bacit ću se kroz prozor!
A i ja sam mislila sutra skoknut do rasprodaje...
malo sam svratila tu kod vas!!![]()
vita je preslatka!!
rok u rodilistu isto tako i sva sam se raznjezila,
a ovaj trbusni ples mi je u kvartu!!![]()
ja vas samo pozdravljam između napada mučnina...ovo je gore nego što sam očekivala![]()
Shiny, drz' se.Mozda je i bolje da ga stvarno odvedes na sve te pretrage kad je vec opet sve krenulo tako.
Kod nas je stanje da mu temperatura varira non stop celi dan. Sad uopste nije vruc.
Odra, i kod nas je hemoglobin nesto bio smanjen kad su mu vadili krv dok je bio bolestan. No doktorka je prokomentarisala da se hemoglobin posmatra samo kad je dete zdravo, tako da mozda ipak nemas razloga za brigu. Sacekaj da prodje neko vreme pa mu onda proverite k.sliku.
Annie![]()
shiny..iš iš beštijema i nadma se da nije ništa ozbiljno
ajme annie...valjda neće dugo
irenask...vidim ja da i ti razmišljaš o još jednom. ajde brzo se upiši na odbrojavalice pa ćeš manje premišljat, he he
i sorry cure za filmiće , al nekeko mi ne ide s tim youtube-om.
a valjda sam previše plava. al ne odustajem. pokušavat ću i dalje.
sutra sam na rasprodaji od 13 pa tkodođe nek se javi.
laku noć svima
pa di ste svi :?
ja bila na rasprodaji. družili smo se s ilonom i zackom. kak su slatki svi. i veliki već!
nego izgleda da ipak nisam baš takva plavuša :D
stoga eto mojih filmića. skijanje i još jedan bonus. sam kaj bute morale nagnut glavu na lijevo jer nisam mogla okrenut filmiće.
nova skijaška nada
čagerica
ajme, odvalila sam na čagericu!!! vita legendo!!!
p.s. bubimira, makni oznaku private i prebaci na public kod 'nove skijaške nade' da i to vidim. ovako ne da!
što se rasprodaje tiče - našla sam si tricikl (prekrenula brda i doline za njega i konačno nagovorila jedan slo trgovački lanac da uvezu iz italije 1 samo za mene....) pa mi se nije dalo odlazit u gužvu, nije to za Rok-a... mi smo se u to vrijeme igrali s jednom malom lucijom na dječjem odjelu u kiki...
ali za bilo kakvo druženje drugoga tipa smo uvijek raspoloženi.
baš sam i danas primijetila koliko rok-u fali kontakt s djecom...
čagerica je 8) Ima i Eva slične plesne pokrete kukovima i klecanje u koljenima...
miha tko vam je kriv kad nas ne doživljavateSretoh neki dan Rok-a s bakom i nije ni pogledao moju kćer
![]()
svima!
Annie- drzi se!
Bubimira - cagerica je genijalna, al drugi filmic ni ja ne vidim
jutros sam odvela susjedu na rasprodaju, srela samo Bucku s muffinima , vidjela momze u guzvi na blagajni i mislim Fridu, al nama se zurilo i cure koje su radile bile su u guzvi pa nisam htjela smetati, vec cemo se mi vidjeti
popodne smo bili i u kiki, Teo je isprobao sve krevete![]()
i nama je to omiljena destinacija kad je ružno vrijeme - bar znam da ništa ne može razbit!Veronik prvotno napisa
nego, da pitam - koji broj cipela vaši klinci imaju? ja imam osjećaj da sam tek prije mjesec dana panično trčala po cipele br.22 u dućan, a danas mu stavim nogu u kalup (2 dućana, 2 proizvođača) i pokaže mi čisti 23 :shock: !
sad sam u panici - htjela sam mu isti tren kupiti nove (iako smo u tom trenu bili u naturinu), ali više nisam ni sama pametna kakav model - visoki, zatvoreni, poluotvoreni, otvoreni... vidim već se i sandale prodaju... što nose vaši? i koje brojeve?
nanjušio je da je šefica ranoranilica - a s obzirom na to da on voli potegnuti do 9, ponekad i do 10MBee prvotno napisa
...
i da. čujem da kad oni u park - vi doma :/ ...
po doma je samo u carapicama
za van visoka cizmica iz Valeka,
ima i reebokice al slabo ih nosi jer su na cicak pa ih svako malo skida
trenutno nosi broj 22, al mislim da cemo jako brzo po vece
u naturinu mi se svidio jedan novi model (sivo sa zelenim ili druga verzija s narancastim) al me cijena malo ohladila