kak ti nisam odgovorila? jesam, na puhovskom!jel ti to samo podizes topic ili???
cekam da mi odgovoris na pitanja![]()
slatka si![]()
ne da mi se razglabati više o detaljima poput vaganja, ali ajde, za tebe ću se potruditi.
nisam odmah vagala bebača, niti smo provodili nikakve druge "procedure" na njemu. vagali smo ga slijedeći dan na kuhinjskoj vagi.
kad je došla pedijatrica četvrti dan ona ga je vrlo detaljno pregledala. uspjela je to bez da ju ja ugrizem, jer je bebač cijelo vrijeme spavao, budući da je prije njenog dolaska prošao kroz masažu, lagano sunčanje i kupanje, nakon čega je tako čvrsto zaspao da se nije uopće probudio dok ga je pregledavala.
što se tiče izgleda bebe nakon poroda meni je bila prekrasna i što drugo reći; to je stvarno dirljiv trenutak. međutim ima jedan zanimljiv detalj, ne znam da li ste to imale prilike vidjeti, mame, ja na prvom porodu nisam. vrlo je zanimljivo i neobično kako beba izgleda netom nakon izlaska iz porođajnog kanala. to traje samo par trenutaka. naime, kad izađe, beba je sva stisnuta i kao zapakirana u neki kompaktni blok - glavica uvučena, ramena savinuta prema naprijed, ručice, nožice, sve je stisnuto kao da je bilo u nekom kockastom kalupu. i onda te taj paketić pogleda!!! - dirljivo i nezaboravno.![]()