cao cure
moguce da je netko negdje vec napisao, al nadam se da mi necete zamjerati ako cu (ponovo) postaviti ista pitanja
interesira me s koliko se tjedana mora krenuti na ambulatne kontrole u varazdinsko rodilište? ima li to neka ustaljena shema (tipa. s 36 tjedana) ili sve ovisi o trudnoci i odluci ginekologa koji vodi trudnocu? u mom slucaju se radi o (za sad, a nadam se da ce tako i ostati do kraja ) urednoj trudnoci bez nekih posebnih problema.
koliko uputnica mi mora moj ginekolog dati?
dal treba uputnica za kontrole ili samo za porod?
mora li napisati nesto posebno na uputnicu s obzirom na to da sam iz druge zupanije?
da li se za prvi pregled moram naruciti ili samo dođem (kad me moj ginekolog posalje)?
pretpostavljam da se na svaku slijedecu kontrolu dolazi prema dogovoru s doktorom koji bude na prvoj kontroli, ali, da li je ISTI doktor tada na slijedecim kontrolama ili pak onaj koji trenutno tog dana radi?
i jos jedno "geografsko" pitanje - ambulanta je u sklopu iste zgrade gdje se odrzava tecaj, samo se ide ravno pa lijevo-bocno -ulaz, jel?
eto, hvala unaprijed, nadam se da nisam previse udavila, al totalno sam neupucena pa molim za pomoc