-
Zaboravila sam napisati, ako namjeravas krenuti sa ipt, mozda nije lose opskrbiti se sa onim podlogama za presvlacenje, recimo od babylove ili fixies. I onda ako beba lezi na tebi, ili se dese nezgode, a bit ce ih sigurno, podloga sigurno dobro dodje.
I ovo sto Zrinka kaze isto. Kozmetika ti u biti ne treba. Eventualno mozes uzeti neku kremu za guzu ako dodje do osipa i to je sve. Ali, mislim da i u tom slucaju moze maslinovo ulje ili tvoje mlijeko.
Nama nisu trebali ni krevetic, ni ta ogradica, ni vrtic, ni lezaljka.....Beba se igrala na podu. Nabacali bi dekica i polegli je na to. Spava s nama. U pocetku smo je stavljali nekad spavati u onu kosaru od kolica, kasnije kod nas. Vrtic.....ja sam alergicna na te vrtice. Kuma mi je svoj posudila i mozda smo ga jednom koristili. Radije pustim dijete da se na podu igra. Kolica, autosjedalica, kadica za kupanje i marama su mi jedino ok od te opreme.
Sto se tice odjece, imali smo par bodija, odjelca, dva skafandera, nekoliko pari carapica i stramplica, dvi tri kapice, cini mi se tri dekice, jedne ili dvoje pamucne papucice i valjda je to sve. Kasnije se zalihe popunjavaju ovisno o tome sta ti treba.
Jer ko sto je Ines rekla, nesto je nekome totalno bezveze, a netko drugi smatra to isto jako korisnim.
Mi smo isto imali onaj Nivein ruksak, mada mogao je isto tako biti neki drugi. Jer tu kozmetiku iz njega nismo uopce koristili. Jedino je on dobro dosao za nositi stvari i imao je dobru podlogu za presvlacenje u sebi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma