Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mikser, sokovnik ...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Mikser, sokovnik ...

Moj multipraktik (dar s vjenjčanja ) potpuno beskorisno stoji u ormaru. Koristila sam ga kratko vrijeme i zaključila da je slaganje, pranje svih tih dijelova skroz nepraktikčno ...

U međuvremenu sam u potpunosti zadovoljna koristila štapni mikser. Njemu je nažalost odzvonilo jer su ga jadnog radoznala dječica nekoliko puta srušila sa stola...

Kakva su vaša iskustva, ima li što novo u ponudi?

Meni treba nešto za miksanje i sjeckanje, eventualno za napraviti sok od voća...

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da to je većina izvora multipraktika(vjenčanje) i većina sudbina(stajanje u ormaru zbog nepraktičnosti).Tako je i kod mene bilo dok nisam shvatila da baza treba uvijek stajati na elementu u kuhinji i to uključena pa se na nju samo naguravaju dijelovi koji ti trebaju a treba svaki dan barem jedan.
    Štoviše onaj dio,kao posuda sa poklopcem, koji služi za miksanje svega,mi je uvijek na bazi osim kad je u pranju. Tko sam ja spasila svoj multipraktik od zaborava a sad štapni odmara malo.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi gledamo mulinexov (vjerojatno nisma dobro napisala )...ima jedna jednostavniji model sjeckalice, miksera, cjedila, rezača....za 360 kn a ima i onih malo većih sa puno više opcija za 500-700 kn...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi imamo moulinexov multipraktik i super je. Naravno, stalno stoji na radnoj plohi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    mi gledamo mulinexov (vjerojatno nisma dobro napisala )...ima jedna jednostavniji model sjeckalice, miksera, cjedila, rezača....za 360
    Kupila danas... Stari mi je bio preglomazan i plastika je popucala. Osim toga, imao je milijun dodataka koje nisam koristila. Na ovom imam samo ono što mi treba. I posuda mi je taman...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

15-dijelni komplet noževa TITANIUM. Isporučujemo ih u pripadajućem stalku kako bi Vam noževi bili praktično pospremljeni te uvijek nadohvat ruke. Komplet sadrži: nož za meso, sjeckanje, nož-pilu, nož za rezanje, noževe za odreske, škare i dr. Svi noževi imaju oštrice od 3-slojno obrađenog titana koji ne prianja. Stalak je lijepog oblika, u crnoj boji.

Tražeći mikser naišla sam na ovaj primjer apsurdnog prestrašnog 15-dijelnog kompletića ... Kome to treba?

Ja sam se sa svojim (Moulinex) multipraktikom posvađala kad sam krivo okrenula neku gumicu i sustav se "razlio". Rekla sam mu zbogom kad sam uspjela slomiti onaj nastavak s malom posudicom koji sam zapravo jedino i koristila za kašice ...

Mislim da ću opet kupiti štapni mikser, to je najmultipraktičnija stvar od svih tih gluposti ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja kašice radim s vilicom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stapni mikser je odlican! I mi ga imamo (Braunov)! A od sokovnica preporucam Philipsov, oko 500 kn kosta, jako je dobar!

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj melanija prvotno napisa
    ...Tako je i kod mene bilo dok nisam shvatila da baza treba uvijek stajati na elementu u kuhinji i to uključena pa se na nju samo naguravaju dijelovi koji ti trebaju a treba svaki dan barem jedan....
    Ovo sam i ja prakticirala dok nisam shvatila da mi cijela ta masinerija ne treba tako cesto i da mi se zbog 2 koristenja tjedno ne isplati zauzimati povrsinu u kuhinji
    Braunov stapni je zakon i nakon sudjerice mi je definitvno najdrazi i najkorisniji kuhinjski uredjaj.

I taman sam pospremila tu veliku bazu od multipraktika da mi ne smeta, kada sam uocila da se onaj poklopac stapnog miksera koji dodje izmedju posude i samog stapnog dijela pokvario i ne prenosi okretaje na nozeve za sjeckanje. Ne vidim da se taj poklopac moze rastaviti na dijelove i pregledati sta uzrokuje problem. Zna li neko je li sve izgubljeno?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Toplo preporučan Sokovnik Moulinex. Jako jednostavan za pripremu prirodnih sokova, jednostavan za pranje. Od kada sam ga kupila, nije prošao dan a da nije u opticaju. A i cijena nije strašna. Mislim manje od 300kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •