Hvala svima na carobnim vibrama! Tako ste divne, ja sam pokusala ici undercover, i mislila sam da nece niko ni primijetiti moj post....a vidi koliko sam vibri dobila . LJubim vas ja sve redom!

Inace, moji utisci iz Zg su vise nego fantasticni. Doktor je super, ostalo osoblje jako ljubazno i u svemu pomaze, sve skupa traje jako kratko i ne boli . Znate mene kukavicu, i kad ja kazem da ne boli, onda stvarno nije nista. Doc mi nije dao cak ni anesteziju, a imala sam par UZV u Sa i papa nalaza koji su bili bolniji od ove aspiracije.
Inace, bio je prirodni ciklus - 16dc prvi UZV - folikul 19mm, 17dc punkcija - folikul 22 mm, 20dc ET - vracen mi je jedan 6stanicni zametak. Sad ga jos nagovaram da ostane kod mene jer mu je tu najljepse

Inace, najbolja stvar svega ovog je to sto sam se sad i sama se uvjerila da to nije nista strasno i da bih to mogla ponoviti bilo kada bez razmisljanja. Cak je i financijski vrlo podnosljivo!
I cure iz BiH da znate, poslije njih, ovi svi nasi ublehari djeluju kao da se amaterski bave ginekologijom .
Ljubim vas sve.