Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: hodalice - guralice

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno hodalice - guralice

Dakle, kupila bih svom djetetu za rođendan nešto ovakvog tipa; pomoć kod prvih koraka koje sada radi a kasnije autić ili neki drugi lik, uglavnom da se na tome fura po stanu. Malo sam obilazila po gradu, no tako nešto sam zapazila jedino u TL. E sad, baš taj model se mm-u ne čini dovoljno sigurnim, a ja ne znam gdje bih to još tražila. Mislim, obišla sam trgovine s igračkama, ali ne nađoh ništa prikladno.
    Budući da ovdje sigurno ima dječice koja su imala/imaju tako nešto (jer vi ste već veeeliki), molim vaša mišljenja, iskustva, eventualno fotkice...

(Ukoliko je već bilo govora o ovome, a sigurno je /ali ja ne mogu pronaći gdje/, molim da me uputite na link, pa se ovo može brisati)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fisher price, kupljeno u skrinjici, dosta davno, doduse

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MI smo dobili TOMY guralicu/hodalicu

http://www.intplay.com/images/TY2739.gif

Koristimo je tek sad, samo kao tricikl. Kao guralici dala bih joj nula bodova. Čak ni po tepihu u funkciji guralice nije pružala nikakav otpor, a po drvenom podu jednostavno je "letjela".

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

city centar - muller -chicco
    imali su autić guralicu, bilo mi je ok to što se skinu kotači kad je beba manja pa sjedi i igra se, svira...
    a još bolje od toga... pojas za vezanje kao u autu... a meni je sigurnost na prvom mjestu...
    nažalost... svi su bili rasprodani kad sm drugi put stigli po njega

inače, ima autića iz TL (onog roznog s princezama) i za poklon je dobila guralicu od chicco-a
    al učila se hodati, odnosno pomagala si je s autićom, nikad guralicom...

guralicu je tek naučila gurati kad je bila čvrsta na nogama... kod nas je to bila igračka, apsolutno nikakva pomoć pri hodanju...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ova FP je bila odlicna, kotaci su imali kao neke kocnice, cak ni po parketu nije letjela. imala je neko skladiste za kocke pa su ih klinci vozili amo tamo po stanu. nesto smijesno malo je kostala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    kotaci su imali kao neke kocnice
    e, to je ono što definitivno fali našoj.
    Znači, Freya, pazi da ima kočnice!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ovisi, ako je dijete skroz stabilno na nogama nije bed ni da nema.

Mi imamo onaj običan najobičniji Tomyjev baby gym koji se pretvara u guralicu, leti na sve strane, a Kaleb za njim i sve 5

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, al jel dijete dovoljno pametno da koči...

ili se tu o nekvim drugačijim kočnicama priča... :?

mi smo još dobili 2 autića s kočnicama, zapravo prestankom stiskanja gasa, al to ne kuži baš (doduše, nebi je ni pustila samu gore, pridržavam je, ona stisne gas, malo krene, i smije se ko luda)... a stabilna na nogama jest...

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

MI smo dobili TOMY guralicu/hodalicu

http://www.intplay.com/images/TY2739.gif

Koristimo je tek sad, samo kao tricikl. Kao guralici dala bih joj nula bodova. Čak ni po tepihu u funkciji guralice nije pružala nikakav otpor, a po drvenom podu jednostavno je "letjela".
    Slažem se, i Š. je "letio" s njom. Iako nam je vani po dvorištu ipak bila ok. Grbavi teren Na toj guralici najviše mu se svidio onaj didaktički dio sa životinjicama i telefonom.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ovisi, ako je dijete skroz stabilno na nogama nije bed ni da nema.

Mi imamo onaj običan najobičniji Tomyjev baby gym koji se pretvara u guralicu, leti na sve strane, a Kaleb za njim i sve 5
    i naša guralica leti ali helena nikad nije pljoknula. ako postane prebrzo, lijepo pusti i klekne. imamo playschool guralicu koja se da pretvoriti u autić. ne znam što više voli, autić ili guralicu... mislim da je bitno da je dijete stabilno. helena dok nije postala stabilna, nije niti pokušavala gurati guralicu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi smo imali ovu guralicu - za 3-36mjeseci (pretvara se iz baby gyma u guralicu pa kolica i tak dalje... ali kao baby gym je totalni promašaj)

tomy

nikad nije ni poletio ni pao gurajući ju, ali se ne pretvara u autić, a to je ono što ti želiš, jel?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi imamo OVAJ od Playskoola. Super je kao guralica, a sad služi kao autić. Vidjela sam ih u TL za nekih 250 kn ak se ne varam

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

e,da, i nama je bio super, stvarno smo ga puno koristili, i nikada nije padao ili slično

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi smo imali ovaj kao Annie i bio nam je odlican.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mi smo imali Tommijevu, kao Amaltheinu, meni se isto nije sviđala (premda nam je takvu guraicu preporučila i posudila terapeutica na Goljaku), ali sam mislila da to samo Leu ne valja jer je ona bila hipotona.
    No, kao triciklić je super, Lea se i danas vozi na njemu po stanu.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi dobili Playskool guralicu/autić i jedan crveni autić koji se može i gurati za naslon i sjediti na njemu i voziti.

Junior si najčešće uzme praznu 10-litarsku šprickantu (za zalijevanje cvijeća), primi ju za "nos" i gura pred sobom po balkonu. Lijevo-desno neumorno, sam čujem struganje po betonu.

Toliko o fancy guralicama.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gabrek je ko mali imao Tommy guralicu i kao i Kaleb sam je kočio i nije bilo problema s njom, a kasnije smo mu kupili Disney autić koji je također koristio kao guralicu i nije ni s tim bilo nikakvih problema, osim kaj se kasnije duuuugo vozio samo na tome odgurivajući se s nogama, pa sad neće okretati pedale na biciklu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

FP i fakt smo zadovoljni s njom. BC je jos uvijek koristi kao autic i obozava ga.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Adrijana66 prvotno napisa
    city centar - muller -chicco ... nažalost... svi su bili rasprodani kad sm drugi put stigli po njega
    čuj, srećice, mislim da smo ti ga baš mi zeli pred nosom

i nije baš savršen, nemoj previše žalit za njim

Inače, bilo ih je ove jeseni i u Kiki, a u Chiccu (žena nije znala kaj ja to 'oću) su mi rekli da će ih "dobiti" (tko zna kad) i to po višoj cijeni nego u Kiki.

Nama je dobra guralica u totalnom retro stilu iz Ikee, nije bila jako brza dok je učila hodati jer su kotači gumirani - imaju veće trenje po podu nego plastični. Plastične kotače ima većina guralica, pa i Chiccova.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi imamo neku "Noname", ali smo je kupili P. kad je već bio dovoljno veliki da može sam njome manipulirati (oko 17 mj.)...isprva ju je samo za naslon vozikao po stanu, onda je sjeo i malo odguravao, a kad se počeo voziti.....to je bio urnebes...sad je već toliko siguran s njom da i kad padne, nije bed, samo se digne i fura dalje...ali mislim da je takav tip - bez kočnice i sl. stuff, za one malo veće klince koji su sigurni na nogama i znaju manipulirati nečim takvim...u svakom slučaju preporučujem kao super zabavu. Jest da su mi parketi "ulašteni", pogotovo tamo gdje ih još ima, ali glavno da je moj buba sretan - osmijeh oko glave kad smo mu je kupili ne bih mijenjala za 1000m2 najnovijih parketa svog svijeta

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Jest da su mi parketi "ulašteni", pogotovo tamo gdje ih još ima, ali glavno da je moj buba sretan - osmijeh oko glave kad smo mu je kupili ne bih mijenjala za 1000m2 najnovijih parketa svog svijeta
    meni nekad nije bilo jasno ZAŠTO neki ljudi ne žele iznajmiti stan obiteljima s malom djecom.
    nekako sam u zadnje vrijeme skužila razloge

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo zašto ne u hodalice:
    http://www.arena.com.hr/pomaze.html

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

[quote="Foška"]
    city centar - muller -chicco ... nažalost... svi su bili rasprodani kad sm drugi put stigli po njega čuj, srećice, mislim da smo ti ga baš mi zeli pred nosom

Citiraj Foška prvotno napisa
    i nije baš savršen, nemoj previše žalit za njim
    :D

ok onda, a šta mu fali? baš me zanima... da usporedim s ovima doma koje imam

u IKEI veliš? ne znam kako mi je to promaklo? luda sam za Ikeom
    ima ga i u katalogu?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Paula prvotno napisa
    Evo zašto ne u hodalice:
    http://www.arena.com.hr/pomaze.html
    tužno, jako tužno...

al ova tema se baš odnosi na guralice? ili sam ja nešto krivo shvatila :?

pa da, može i sa guralicom dolje po stepenicama, a može i kad prohoda...

mi hvala Bogu nemamo stapenice doma
    al kad dođemo baki ona ima... :/ a Gizel se uputi hodajući... :shock: ja mislim da bi se potrla ko kvočka da je nemam u vidu svake sekunde...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

potrla ko kvočka

evo je ikea guralica - kolica. Bila je u katalogu od 2005 (imam tu pdf).

Chicco nema skretnicu u ručki pa je teško skretati dok guraš, a i autić je sam od sebe skretao lijevo-desno kad bi naišli na neku grbu na pločniku.
    Sviralica je super, ali se znala zablokirati, a uskoro je i riknulo sviranje na glasnijoj razini. Sada samo ona umjerena glasnoća radi, a i to ponekad zaglavi.
    No bez obzira na nedostatke i taj autić i ikeina kolica su joj omiljene igračke, kao i čini mi se svoj drugoj djeci njihova raznorazna vozila.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

[quote="Foška"]
    Chicco nema skretnicu u ručki pa je teško skretati dok guraš, a i autić je sam od sebe skretao lijevo-desno kad bi naišli na neku grbu na pločniku.
    Sviralica je super, ali se znala zablokirati, a uskoro je i riknulo sviranje na glasnijoj razini. Sada samo ona umjerena glasnoća radi, a i to ponekad zaglavi.
    thanx na linku, stvarno mi je to promaklo

moj autić uopće ne može skretati, tako da...
    i isto brzo zablokiraju princeze koje plešu... al zbog baterije :/

znači, bolje bi prošla s Chicci-om ili ne
    uglavnom, ovo je najvažnije, isplatilo se...

Citiraj Foška prvotno napisa
    [ No bez obzira na nedostatke i taj autić i ikeina kolica su joj omiljene igračke, kao i čini mi se svoj drugoj djeci njihova raznorazna vozila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •