u današnjem, ne znam da li ima ne netu
samo dio : "Za posvajanje poslali 120 molbi"
... Ravnateljica Splitskog doma ... kaže kako od 123 djece u ustanovi ,trenutačno tek toje djece ima čiste papire za posvajanje. Dvoje su već tinejdžeri od 13 i 14 godina i ne spadaju u najpoželjniju skupinu, a treće dijete četverogodišnjak s posebnim potrebama, što je također otežavajuća okolnost. Lani na području Splita nije usvojeno ni jedno jedino dijete. .....

Odgovori s citatom
na sudove da malo marljivije i brže zakazuju rasprave, vezane za oduzimanje roditeljske skrbi nepodobnim roditeljima..!!!....Jer u većini slučajeva oni su ti koji "koče" postupke posvojenja
Evo vam slučaj jedne curice za koju sam ja bila jako vezana. Od rođenja je bila u domu, njena "mama" je rodila 5 djece sve sa različitim očevima. Svi su u domu osim jedne curice koju je tata uzeo k sebi. Moja curica je bila u domu 6 godina. Napokon su oduzeli majci roditeljsko pravo i dana je na posvojenje. Taj je proces bio čudan stoga što je bio tajni. Naime bojali su se da mama neće dati da dijete ode na posvojenje. Njen odgovor je bio (i kad je udomljenje bilo u pitanju) "nitko neće dirati moje dijete"