Ne znam što da mislim, svašta sam vidjela, ali ovakvo nešto ne. Vjerojatno ću do dr. sutra po savijet, ali svejedno pišem, možda mi se netko javi sa sličnim ili istim iskustvom.
Danas sam u sinovoj stolici našla tanke crne niti, debljine kao šivači konac, izrezan na dužinu 5 mm. Stolica je bila normalne konzistencije. Inače ima tvrđu stolicu (a stvarno pazimo na prehranu, što bi tek bilo da ne), ali obavezno 2 do 3 puta dnevno. Dogodi se da ga trbuščić zeza, pa ne kaka jedan dan, onda nam je panika. Vidim da se muči, a taj dan, dok se ne pokaka, ne jede kao inače, što je razumljivo.
Prije mjesec dana smo imali isti slučaj, još i obilnije nego danas, u tri stolice za redom smo našli te crne niti, a danas samo u jednoj, ali mm i ja smo mislili kako je sigurno nešto pojeo (sve stavlja u usta). Nije imao nikakve simptome.
Sada malko kašlje i kiše, nema temp., prekjučer nije kakao, pa je manje jeo, ponaša se normalno.
Neznam o čemu se radi. Jedino znam da su crijevni nametnici bijele, a ne crne boje. Pomagajte, pišite ako bilo što znate, što bi mogle biti te crne niti :? :?