Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Woolite color

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Woolite color

Kaže reklama,čuva boje da ne prijeđe s jedne robe na drugu.
    Dobro, ja ga kupila,nasjela na reklamu a već sam probala isti tekući i razočarala se.
    Pa to je detergent za robu koja nije prljava.Istina boje se nisu izmiješale ali se malo prljavije stvari npr. bodići nisu ni oprali.
    Da sam bar peglala dan ranije,sad imam početak tjedna i hrpu zamuljane robe koja miriše.
    Kakva su vaša iskustva?

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam jel mislimo na isto...ali ja imam woolite color maramice koje se stave u masinu da boja s jednog komada vesa ne prijedje na drugi...
    ne znam jel mislis na to.
    ja sam super zadovoljna tim maramicama jel skupljaju boju,a mozes staviti i svijetlo i tamno zajedno(ne mislim sad tu na bijelo i crno,vec na majice s svijetlim detaljima recimo).

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a gdje si kupila te maramice?

Ne znam, ja sam odlučila da ću odsada te strane detergente kupovati u muelleru jer su tamo oni koji su napravljeni za zapadno tržište i puno su kvalitetniji

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni se od kada koristim Woolite color/black događa da tamne majice za vrijeme nošenja počnu imati neki vrlo čudan-neugodan miris na mjestima gdje dotiču golu kožu. Znači ramena, rukavi, ovratnik smrde, a prednjica i leđa (ispod kojih je potkošulja/bodi) ne smrde. Kao da boja kojom su bojane majice u kombinaciji sa kožom/znojem (za sada samo dječjim, kod nas dvoje velikih to još nismo primjetili) stvara taj neugodan miris. Majice su stare (za po doma), oprane i nošene milijun puta, a tek se u zadnje vrijeme (koje se otprilike poklapa s korištenjem Woolitea) to događa. I uvijek se radi o tamno plavoj, bordo ili nekoj sličnoj tamnoj majici. Ima li netko slično iskustvo???

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja koristim woolite black za tamnu odječu (crno, tamno plavo, crveno-sve perem u jednoj mašini)i zadovoljna sam.jedino što sam zadovoljnija sa tekućim nego sa ovim novim u prahu..Čula sam i da tekući color jako lijepo miriše, ali nisam probala

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

woolite color maramice su mi super. ima ih u dm-u. ostale proizvode nisam probala.

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sa prije par mj sa perwolla prešla na tekući woolite i ok mi je. fino miriše i jeftiniji je. sve se opere.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Meni se od kada koristim Woolite color/black događa da tamne majice za vrijeme nošenja počnu imati neki vrlo čudan-neugodan miris na mjestima gdje dotiču golu kožu. Znači ramena, rukavi, ovratnik smrde, a prednjica i leđa (ispod kojih je potkošulja/bodi) ne smrde. Kao da boja kojom su bojane majice u kombinaciji sa kožom/znojem (za sada samo dječjim, kod nas dvoje velikih to još nismo primjetili) stvara taj neugodan miris. Majice su stare (za po doma), oprane i nošene milijun puta, a tek se u zadnje vrijeme (koje se otprilike poklapa s korištenjem Woolitea) to događa. I uvijek se radi o tamno plavoj, bordo ili nekoj sličnoj tamnoj majici. Ima li netko slično iskustvo???
    Meni se to događa s par majica iz HM-a (bordo i plave boje), ali kad ih operem s bilo kojim praškom.
    Inače za pranje šarenog veša koristim Woolite color, ali fleke prvo tretiram s posebnim sredstvom za uklanajnje fleka od dr Benckisera iz DM-a. I jako sam zadovoljna, boje uopće ne blijede.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •