-
U pomoc - moram na posao a beba od 4 mj. nece piti na bocu
Nisam znala gdje da stavim ovaj post. Problem nije sa dojenjem nego surovom realnoscu gdje mama mora raditi dok je beba mala.
Naime moj Niko ce za dva dana napuniti cetiri mjeseca i dojenje nam super ide. On je velika beba, super sisa i dobro spava. Sve bi bilo savrseno da se ja ne moram za 3 tjedna vratiti na posao. MM ce ga cuvati i planirali smo da Niko pije izdojeno mlijeko dok sam ja na poslu, a ostatak dana i noci da sisa. Vec mi je i frizer pun mlijeka, ja se izdajam svakodnevno vec dva mjeseca.
Problem je sto Niko nece ni da lizne bocicu. Pokusajemo vec tjedan dana sa svim mogucim vrstama duda, pokusavam mu dati ja, pa kad to ne ide MM, kad je gladan, kad je sit, u jutro, popodne, navecer, ... ali ne ide.
MM kaze da ce ga hraniti na zlicicu, ali mi je tesko to i zamislit, ipak je on mali. Ja sam pod velikim stresom, na posao moram, zivimo u Francuskoj gdje je porodiljni dopust dug 10 tjedana (ja sam vec iskoristila sve mogucnosti za dodatna 2 mjeseca), a ja sam jedina koja zaradjuje u kuci
Imali tko kakav savjet, sve cemo pokusat !!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma