hvala vam na podršci.
ne mislim prestat dojit (očito ću prije postat psihotična)
no, evo da odgovorim...

bili smo ovaj tjedan u pedijatrice zbog grčića. nisam joj spominjala bol bradavica, no nemamo ni jedan simptom soora. ipak, pitat ću ja nju za 2 tj. kad smo ponovo kod nje, pa nek ona reće da nije.

više niti nemam rana na bradavici...ništa, samo se jako zacrvene tijekom dojenja i bol pulsira satima nakok dojenja.

položaj - po noći dojimo tako da on leži uz mene, oboje smo na boku (skužila sam da mi je ovo bolnije), a po danu je on meni u naručju, okrenut cijelim tijelom prema meni.

još u rodilištu smo naučili kako pravilno uzeti bradavicu, on je cijelu stavi u usta, donja usna mu je izvrnuta - ma sve kao po knjizi...

najviše me zaboli (probode kao s nožem) na početku, kad prihvaća dojku, a onda bol postane drugačija. ipak, još satima nakon u toj dojci osjećam kako pulsira bol i n mogu ih niti taknuti kako treba. dakle, da- boli me između podoja.

dojke mi nisu prepune, beba napreduje dobro, stolica je odlična...

koji vrag mi je...sve sam pročitala - i soor i mastitits, etc, al nigdje se ne pronalazim...

sutra mislim do doktora, a sadsvakako idem nazvat sos...zvala sam još jutros, no tek od 15 sati je aktivan...

a grčići - da pokušat ću s čajem kojeg ste ovdje spomenuli - sve ostalo smo već iskušali...

i ne, nije mu skok u razvoju uzrok, jer ovakav je od prvog dana...odnosno sva 3 tj....

bože, koliko ga volim...i onda mi samo suze krenu jer me gleda onim velikim okama, a ja u suzama od boli i još urličem....