Citiraj Bornina prvotno napisa
Uzeli smo Rojazol gel. S obzirom da je za oralnu uporebu jel ok da ga i ja koristim za bradavice ili moram uzeti kremu?

I znači uzima se 4 puta dnevno, nakon podoja - njemu utrljam po ustima (bez obzira što nema bijelih naslaga?), a sebi stavim na bradavice koje prethodno operem? Jesam ja ovo dobro skužila? Još izbacim iz prehrane mendulat (jedino slatko što uopće jedem) i ubacim mnogo jogurta (kojeg i inače dosta pijem). I za 2-3 dana mogu očekivati da će mi biti bolje?

Ako mi se poboljša (daj bože!) do ponedjeljka, da li da ipak idem tražiti terapiju kod doktora ili da nastavim s Rojazolom još i 2 tjedna nakon što nestanu problemi?

I može biti da je soor odgovoran i za njegove grčiće...

Da mi je konačno doživjet bezbolno dojenje...Od početka je katastrofa za katastrofom...

Ovo 4 puta na dan vrijedi za Daktarin, dakle pročitaj što piše na uputama. Vjerojatno i za Rojazol piše da se bebama daje 1 žličica (koja je u kutiji), ali zbog veeelike količine i što je ljepljiv podijeliš u 4 doze, da se beba ne bi ugušila tolikom količinom gela - ovako ne bi trebalo biti problema. Katji držim prst u ustima dok cucla gel i on se fino rastopi - dakle pratim da ga ne udahne ili sl.
Nakon što dam Katji, namažem i sebi bradavice.
Antibiotici ti ne trebaju još!
Naslage na jeziku od soora postanu vidljive tek nakon što beba već jako dugo ima Candidu, tebi je u ovom slučaju vidljivo crvenilo na guzi.
Nažalost ako beba ima prave grčiće, onda će oni i dalje biti tu, bez obzira na liječenje Candide. Jesi probala do sada maknuti mlijeko iz prehrane - Katji je to bio uzrok grčeva, nažalot ja se nisam smjela šopati Acidofilom i sl. Možeš si kupiti i Linex, to ti je crijevna flora u kapsuli, a pomakne ravnotežu bakterije:gljivice u crijevima, koja je tebi trenutno na strani gljivica!!! Drži se!