A ne..ja stvarno ovo nikad nisam pomislila...makar me boli za poludit, nekako ne pada mi to na pamet jer ovo je najboje za njega...(priznajem, ovo bi se u nekoj drugoj situaciji zvalo mazohizam, ali ne kad je pitanje djetetovog zdravlja)split prvotno napisa
I uopće ne razmišljam što ako ne prestane bolit - ima da prestane...samo koliko muke do tada...
Drago mi zbog tebe što si uživala u dojenju![]()
Inače, jučer sam bila kod ginekologa i kad sam mu rekla što je, prva njegova je bila da hoću li prestat dojit :? Pa odakle mu to? Da sam to mislila ne bih tražila pomoć, dolazila kod njega...Imala sam osjećaj kao da mi to sugerira...a možda je osjećaj kriv....Enivej, rekao je da nastavim s Rojazolom i da umjesto s vodom ispirem s ac. borici
Cijelo vrijeme imam neki osjećaj da nema Rode da ne bi bila ovako upućena, jer nekako mi se čini da doktorima to i nije nešto...a onda me ne bi ni liječili...Ne znam..sve mi je to nekako čudno - da sve doznajem preko interneta, a najmanje u bolnici, od doktora koji bi kao trebao brinuti za moje zdravlje...Pa zašto ja plaćam zdravstveno?
I meni doktor nije rekao da su gljivice, već sam mu rekla što sam na svoju ruku počela uzimat (Rojazol) i on kaže samo da nastavim. Pa zar se to može tek tako - bez ikakvih pretraga, bez ičega, bez dijagnosticiranja?
U principu sad ispada da sam na ovom siteu dobila dijagnozu i terapiju, a u bolnicu sam samo išla da mi to "blagoslovi"![]()

Odgovori s citatom