Citiraj Vanchy prvotno napisa
Bornina, prvo i osnovno misljenja sam da nisi mama-ludjakinja nego umorna i iscrpljena mama koja se trudi odrzati dojenje uz sve probleme na koje nailazi.
Potpisujem to.
Bornina, i ja sam se osjećala s prvim djetetom kao ti. Prepoznajem se skroz u tvojoj priči, a kao i kod snoopygirl ni kod mene nije bilo roda. Sad sa drugim bebačem totalno je druga priča, do te mjere da me tuga hvata što sa starijim nikad nije bilo tako i osjećam se kao da pravim razliku među njima... Kao što vidiš, nisi jedina s tim problemima i pliiiiz, nemoj se mrziti. Trebaš prvo voljeti sebe da bi se mogla do kraja posvetiti tom malom biću koje voliš najviše na svijetu
Što se tiče plača, jesi li sigurna da nisu grčevi? Moj mališan ih je imao u svako doba dana. Sab simplex kapi su mu pomogle, nisu skroz prestali, ali su se prorijedili i postali manje intenzivni. Sad ima 2 i pol mj. i gotovo ih uopće nema.
Drži se, sve to prođe i samo jednog dana gledaš svoje dijete, pitaš se gdje je nestao onaj mali plačjlivi bebač i diviš se malom pametnom četverogodišnjaku koji obožava malog bracu...