Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: prijenosni dvd player

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno prijenosni dvd player

obzirom da često putujemo i upravo se spremamo na put koji će trajati 6 sati vožnje automobilom smišljala sam načine kao zabaviti Dominika da mirno sjedi u stolici. na internetu sam pronašla mali prijenosni dvd s priključkom za auto kojem cijena i nije tako strašna obzirom da ga kasnije mogu koristiti i na moru gdje nemamo tv. ima li netko iskustva s ovom spravčicom, gdje ju kod nas kupiti i po kojoj cijeni?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo kupili Panasonicov. Montira se na zaglavlje sica i super funkcionira za umiriti Vitu tijekom dugih vožnji. Nama je super jer ga koristimo kad idemo negdje gdje nema TV-a ili dvd playera pa si gledamo filmiće, a kad duže putujemo, a Vita spava - ja si odgledam film i vrijeme mi puno prije prođe! Osim toga može se i slušati muzika i spojiti na igrice (tko voli).
    Nisam sigurna koliko smo ga točno platili ali mislim da je bio negdje cca 2000 kn :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno prijenosni dvd player

thanks, ohrabrujuće sve osim cijene, hitam onda u Pevec jer sam tamo našla za 800,00 kn, nije Panasonic ali služi istoj svrsi i ima garanciju!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

eh, mi smo skočili na prvu loptu
    Super kaj si našlat toliko povoljniji!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

joj ako ovo vidi MM, ode on u Panasonic

baš si je neki dan škicao u Austriji:
    kaže da su tamo no name oko 100 eura, a markice oko 200.
    te da je slika puno kvalitetnija kod ovih marki

opet ona stara: kolko para, tolko...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

čuj ako je taj dvd ipak predviđen za dvogodišnjaka kao što je kod mene slučaj, on ipak neće znati da to nije panasonic, a i bit će ti manje žao kad tresne od pod ako je koštao 100 a ne 200 eurića! ali ako to ipak misli koristiti tata onda samo naprijed!

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama M.M. donio lani iz Singaporea za 100 USD. Ja mislila cijelo vrijeme da imamo Sony a ono sad vidim marka Coby al totalna kopija.
    Inače sve super iako nije Sony.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

imaš pravo, potpuno. za tako malu djecu nema smisla.
    nisi nam, barem ne ovdje, napisala da imaš dijete od 2 godine.

i da, MM bi ga za sebe kupio.
    mi curici još i ne puštamo nikakve crtiće (rekao mi neki dan kolega: ah, da, vi ste amiši... )

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

igrom slučaja vidjela sam u Getroa za cca 700,00 kn

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Foška prvotno napisa
    mi curici još i ne puštamo nikakve crtiće (rekao mi neki dan kolega: ah, da, vi ste amiši... )
    kak ste uspjeli?? Mi smo isto mislili da nećemo, ali sve se nekako odmaklo kontroli odkad je počela Fifi ujutro na RTL-u :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

vjerojatno zato jer ide u jaslice - popodne nas je toliko željna da je niš osim mama-mama-tata ne zanima, pa dok se nešto pojede, istresu i preslože sve kocke, prevezu svi međedi simo-tamo i prelistaju slikovnice, ode nam i popodne :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da.. brzo vrijeme proleti...
    Vita ne ide u jaslice i doma je s bakom i crtići su (skoro) stalno na repertoaru. Sveki kaže da ih ne gleda i da se igra sama, ali se jako ljuti ako joj ugasi tv. A ona se ne želi zamjeriti unuci :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •