Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Tuče druge klince

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Tuče druge klince

Dakle, moj sin će 01.04. napunit dvije godine. Od 6. mjeseca 2006. ide u jaslice i super je to prihvatio. Unazad 5 mjeseci je stalno bolestan, tako da smo više doma nego u jaslicama. Svaki put kad se vraćamo s bolovanja nema nikakvih problema oko ostajanja, voli društvo, voli tete. Za sada na priča puno, ali se vidi da je zadovoljan.
    No, sada slijedi ALI. Par puta je udario jednog klinca i to poprilično. Nije bilo nikakvih posljedica, ali je i moglo biti. U petak je udario drugog klinca i to igračkom po licu tako da taj malac ima plavi podljev na licu. Poludila sam kad sam to vidjela.
    Napominjem da nikada nije dobio niti packu, mi se ne tučemo i jednostavno nemam pojma od kud mu to. Puno razgovaramo o tome da to nije lijepo, da to boli, da se mora ponašati kao doma - znači nema udaranja. Međutim, baš i nema nekog uspjeha.
    Molim sve sa iskustvom za pomoć. Svaki savjet je dobrodošao jer se jednostavno ne mogu pomirit s tim da je moje dijete nasilnik. Hvala svima i

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

He,he prvi aprilili,isti datum rođenja kao i ja.
    Sumnajm da je nasilnik al da je malo temperamentnog karaktera može lako biti zbog horoskopskog znaka.I kasnije će vjerovatno biti temperamentniji od ostale djece ali će naučiti kontrolirati emocije a i udarce al zato će biti plemenit i pravedan.Možda i nije neki savjet al evo ja to prema sebi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iz iskustva znam da djeca nisu ista u vrticima i kod kuce. To je i normalno. Kako ti je on puno doma uvijek iznova se mora adaptirati. Bitno je kako tete tamo reagiraju na udaranje, a kod tako male dijece ne pale naknadni razgovori jer on uglobalu vise ne zna o cemu ti pricas. Ti mozes reagirati kad se i ti nades u toj situaciji. Trebas smisliti neku posljedicu i biti doslijedna. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •