Ja sam za! Mogle bi se dogovoriti između 9 i 10.
Ja sam za! Mogle bi se dogovoriti između 9 i 10.
I ja, i ja!!! Između 9 i 10 mi je ok :D
Joooj Lunić baš se veselim da te vidim! :D Ja ću doći solo bez Mimija.
Mi ćemo doći u tandemu ako nalazi budu ok![]()
Super! Ja se bojim M voditi među puno ljudi (svi znamo zbog čega :/ ), pa će snahica vidjeti dečka neki drugi put.loonalee prvotno napisa
yavanna - stvarno di se opustila, predugo te nije bilo
![]()
Yavanna - javi se češće ako stigneš![]()
Imamo nove slike pa slobodno pogledajte...
Preslatka je Lena s usisavačem!!![]()
Kak je Lena slatkaaa. Ljubičkapica mi je najbolja! Pa, ti imaš pravu pomagačicu i kućnim poslovima. Hoće li doći pomoći Matiji u čišćenju? Jel joj usisavač interesantan? Matija obožava, ali pravi veliki, pa razmišljam da mu kupim dječji. Di toga ima?
Joj, baš je preslatka s tim usisavačem. Kad bi ih bar to čišćenje držalo i kad odrastu!
Mi smo isto dobili mali dječji usisavač koji je čak i brujio kao pravi, ali je isti dan kad smo ga dobili, došao u posjetu mali susjed i strgao ga![]()
...i od onda više ne bruji...
Mene zanima da li im je jednako zanimljiv, kao i usisavač "za odrasle", jer M obožava sve kaj "nije za malu djecu"![]()
čuj, ipak je pravi usisavač zanimljiviji. Njega može ugasiti svaki puta kad mama hoće usisavatiNitica prvotno napisa
![]()
A neee, on ne da da se ugasi. Po njemu bi trebao brujati cijeli da. Ali kad ga konačno ipak ugasim, samo on i jedino on ga želi pospremiti u ormar, a usisavač je dosta težak, pa to traje i traje i traje....loonalee prvotno napisa
![]()
Nitica prvotno napisa
![]()
Al ipak najbolje u svemu je dok ja ili MM (češće ja) usisavamo on mirno ko bubica sjedi i gleda. Uopće nema problema ako to traje i pola sata.
Kod nas nije baš tako. Vita hoda za usisavačem i stalno ga gasi. Ja ga upalim, ona ga zgasi, ja upalim, ona zgasi...i tako usisavanje traje i traje i trajeeeeeeee
![]()
Ja sam ovaj kupila u Sparu, nekih 70-ak kuna.
Obožava ga! U nedjelju ujutro je usisala cijeli stan, išla je iz sobe u sobu i čak je usisavala ispod kreveta (kopira MM-a).
A što se pomaganja tiče - obožava donositi mokar veš meni da ga stavim na sušenje, voli bacata smeće (jedno vrijeme nam je bilo neugodno jer je stalno nalazila mrvice po stanu, vikala Meće i trčala ga baciti u kantu za smeće).
Neki dan je odnijela svoju pelenu u kantu i brzo se vratila po tatu i govori mu ećicu, ećicu (vrećicu) - naime, nije bilo vrećice u kanti.
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
tak je i kod nas! Kad "prošeće" bosa po parketu ( 8) ) onda si začuđeno gleda nožice i odmah trlja mrvice i radi facu gađenjaloonalee prvotno napisa
![]()
Zato je valjda Lena jedva dočekala da dobije usisavač pa da napokon stan bude čist![]()
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Ti imaš curku, a moj sinek radi sve isto što i Lena (baca smeće, traži mrvice po stanu, vadi oprani veš iz vešmašine, dodaje kvačice kad ga stavljam sušiti, slaže ručnike u kupaonici, brine se da je daska na wc-u uvijek spuštena...Bit će dobar muž! :D
Lena je preslatka![]()
Mi ne usisavamo. Nama usisavac sluzi samo za gledanje i okretanje tockica. Ako bi ga slucajno i upalili, brze bolje ga ona gasi i pritiska ono dugme za uvlacenje kabla. Ali zato kupimo svaki koncic sa poda i nosimo u kantu. Sve je "kaka". Svoje pelene odavno baca sama. I naravno, svo to pomaganje koje spominjete, vadi ves iz masine, spusta poklopac na wc solji, brise prasinu...
Samo da ne zaboravi do ženidbeNitica prvotno napisa
![]()
Morat ćeš ga stalno podsjećati...
Sigurno, ali će ga morati i ženica malo srediti...pa nemre sve mamica.Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Lena je pravi bombončić![]()
I E. voli usisavač ali ona ne da meni da usisavam nego hoće sama, nekad mi upali kad joj da onaj donji dio i cijev a ja tri sata usisavam s ostatkom, ako me kužite, ne znam kako bi bolje objasnila.
Baš mi je žao što se nećemo viditi na rasprodaji, mi ipak nećemo doći da vas ne bi zarazili. Moji na poslu već lagano zovu kad mislim doći, grrrr, pa šta da radim kad je stvarno nemam nikome ostaviti. Kako vaši poslodavci podnose bolovanje?
Nitica prvotno napisa
![]()
baš štetaivana s prvotno napisa
![]()
Pa moje bolovanje izgleda otprilike ovako: za kompom i telefonom cijelo radno vrijemeDakle sve radim kao da sam na poslu (osim ako moram otić kod doktorice ili negdje drugdje, onda sam "smo" na telefonu all the time...
mi ćemo onda doći u subotu 9-10...
moje bolovanje je isto ko i loonino![]()
a da osnujemo sindikat?Larita prvotno napisa
![]()
katastrofa, pa kao da nitko od njih nema dijete i ne zna kako je to kad su bolesni![]()
ma znaju, znaju oni jako dobro. Mislim da nije stvar u nerazumijevanju. Moji nadređeni su stvarno super i izlaze u susret i nemam ništa loše reći o njima - dapače. ALi posao ne staje jer mene nema, a meni je lakše sama odrađivati sve što mogu nego da nekome prenosim, objašnjavam, upućujem ga...to mi oduzme još više energije...ivana s prvotno napisa
dogovorenoloonalee prvotno napisa
ma Ivana to ti samo znači da smo jako važne i da ne mogu bez nas.... 8)
8)Larita prvotno napisa
a lena bas si slatkica!
usisavanje je totalni zakon, ali poza mi je definitivno najsladja!
e da, gace -!
Nitice, vidis, Novi nema nikakvu zelju da jede sam za stolom, UVEK ga ja hranim, a on radi nesto drugo (npr. pretace pirinac iz jedne posude u drugu, mesi hleb, sipa vodu...). Ovako hoce nesto da jede "s nogu" sam, ali to se ne racuna.
Oblacenje mrzi, jedva ga ja obucem, on bi stalno bio go, i stvarno i jeste celu zimu bio polugo (majica kratkih rukava, gace i carape po kuci).
Inace, smo juce bili bolesni.
Temperatura je trajala samo jedan dan, nisam mu nista davala.
Imao je blizu 39.
Jutros je potpuno novi Novi, za nepoverovati...
Mozda ste procitali da su se kod nas pojavile male boginje, a mi nismo vakcinisani...
Frka nam je zbog toga...
Hvala Nitice ja mislim da su sva"naša" (tj.iz foruma)djeca preslatka.Cure su već velike Valentina navršila 12, a Nina 8 god.već sam se uz njih tako velike osjećala "staro" pa sam se "odlućila" za jedno malo da me pomladi![]()
:D Bok mamaineven bila sam jednom baš u tvom mjestu tako da znam gdje se nalazi, a inaće imam šogoricu u Zaboku, a i muž mi je rodom iz zagorja , toćno Desinić (ako si čula).
Pusa malom bubinom Noviju da ga boleštine zaobiđu.
Kli_kli Mimi je toliko opsjednut oblačenjem da nitko od nas ne smije skinuti papuče, odmah ih nosi i viče "bo, bo, bu pape" (što bi značilo- bos si, obici papuče).
Kod mene u firmi imaju razumijevanja...ipak nisam radila skoro 4 mjeseca (čak su mi i plaću povećali, jer mi sigurno treba :D ). E sad dokle će biti tako puni razumijevanja, ne znam, ali se nadam da više Mimi neće biti bubin i da ću stalno raditi.
Joj ja nejdem na bolovanje ako baš ne moram, malog mi čuva mama a moji mi za dan dva zbilja ne rade nikakve probleme.
Maniva, pa navrati onda do nas :D
moje dijete je prava pravcata djevica...
odmah skuži ako nešto nije na mjestu, ni slučajno ne bi bacila papirić vani na pod...
neki dan smo došli kod moje mame i nije još napravila krevet, a Lara je ušla u sobu i onak prijekorno "baka, baka"...![]()
I mi smo često u V.Trgovišću... u ribiču...
Mi jednom godišnje svratimo na groblje u Zlataru. Moja svekrva je od tamo. Išla bi ja možda i češće, ali onaj Laz...ubije mi volju...
mmmm Ribič njam njamLarita prvotno napisa
![]()
Kakav Laz? :?Nitica prvotno napisa
Pa super, vidim da svi znate gdje je Ribič. Mogli bi organizirati jedan sastanak tamo?? :D
Ja ga izbjegavam nakon što smo jednom čekali 2,5 sata na jelo a dan nakon toga imali probavnih problema....
Razvikano mjesto, mislim da ima i boljih...
Mislim da tak zovu onu koma zavojitu cestu od Kašine do Zagorja...
Tako je! (btw sudeći prema PDF recepata Nataša suuuuper kuha, a i bliže je, pa ću ja tamo navratitiMama Natasa prvotno napisa
)
aaaaaaa..nikad čula do sad..![]()
A što se tiče Ribiča, sjećam se da smo i mi brdo vremena čekali, ali onaj Zagrebački i pomfrit su bili odlični (barem tada kad sam bila)![]()