aaaaaaa..nikad čula do sad..![]()
A što se tiče Ribiča, sjećam se da smo i mi brdo vremena čekali, ali onaj Zagrebački i pomfrit su bili odlični (barem tada kad sam bila)![]()
aaaaaaa..nikad čula do sad..![]()
A što se tiče Ribiča, sjećam se da smo i mi brdo vremena čekali, ali onaj Zagrebački i pomfrit su bili odlični (barem tada kad sam bila)![]()
A i cesta nije zavojitaNitica prvotno napisa
![]()
Ta mirisna aura iz Naatasine kuhinje se toliko siri, da mozda i nas ucentrifugira!
Joj samo da znate... A kolika je tek želja da fino nahranim ljude oko sebe... I da imam svoj mali restoran u kojem se šire mirisi svježe pečenog peciva, slatki miris kolača i jedna posebna vibra ljubavi prema hrani![]()
Ajme sva sam se naježilaMama Natasa prvotno napisa
...Ja ne znam baš kuhati, mislim kuham, ali vrlo uzak krug klope i kaj ja znam, baš to i ne volim, a kolači...(samo ih papati).
Neki dan sam čitala MM Natašina nabrajanja kaj kuha koji dan i fakat me bilo sram![]()
Bilo bi više jela da imam vremena. Ovaj tempo života ubija volju za kuhanjem preko tjedna... Zato si dam oduška vikendom...
Organizirajte prostor i ja ću vam nešto fino skuhati i ispeči kakve kolače![]()
Odoh doma, uživajte sa dječicom.
Do sutra!![]()
Pa-pa Mama Nataša, ljubi malu Ljubičkapicu!
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
![]()
ja baš ne kuham često i divim se ljudima koji vole i znaju kuhati....
baš ste se raspričale o kuhanju, a ja inaće obožavam pripremati svakakve specijalitete od kolača pa do mesa,ribe....( a i jesti), a od kad sam doma na porodiljnom previše kuham pa sam se udebljala ( trenutno 10. dan na djeti uspješno
Opet ja zaboravila, Lena je preslatka, hvala na pozivu mamaineven
možda jednom i navratimo, sada kad svane ljepše vrijeme
mogla bi MN organizirat neki vikend tecaj kuhanja za nas dosadne kuharice!!![]()
maksim, svaka cast!![]()
poslat cu niku kod yavanne u malu skolicu!!!![]()
:D Pa, mogla bih i ja Matiju, a mogla bi yavanne organizirat malu školicu za sve naše male klince.poslat cu niku kod yavanne u malu skolicu!!!
Što ti misliš yavanne :?
ja bi mogla i sebe poslati u školicubucka prvotno napisa
![]()
bok curke, stvarno me nema-ovo ide meni
mi smo se jučer cijepili Priorixom (150,00 kn) nisam mogla vjerovati, i nadajmo se da će sve bit OK. Već je drugi tjedan kod bake, curka mu nosić zelenkasto, žućkasto, ko bi znao sve te boje (Noviiiiiiiiiiiiii, pomagaj), samo neće prozirno
- kad prelaze ove vrtićke boleštine -poluditis simplex me hvata
Ja imam dosta posla, prpremamo se za sajam ovaj vikend, tako da ću svima vama koji budete na rasprodaji biti tako blizu, a užasno daleko - i jako sam tužna zbog toga![]()
DanijelaHorvat, najbolje i najljepše želje ti želim i da je dokica potvrdila malo čudo![]()
Ostali, puno pusica i ~~~~~~~~~~~ za zdravlje! I Mirtine slike-baš si prekrasna trudnica-![]()
Dobro jutro drage moje!
Sretan vam dan žena!
Kovke- već sam mislila pa kako sam propustila slike naše drage trudnice...
Dobro jutro! Pridružujem se čestitkama.Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Evo i mene! Sretan Vam Dan žena!!
Sretan dan žene svim curkama mamama i curkicama kćerima...
Sretan vam Dan žena!!!! :D
I ja se pridružujem čestitkama u ovo krasno kišno prijepodne!
vidjela sam slike![]()
Pridružujem se čestitkama ..sretan dan ŽENA:D
Sretan dan žena juhuuuuuu!!!!!
Može školica! A evo i još nešto što Maksim NE RADI:
-ne jede sam, i isto ko Novi.....mora imati neki posao uz jelo
-za tutu neće ni čuti
Zato bi mi mogli preporučiti neku školicu 2 da se change-amo...![]()
MamaNataša...... :shock: , tek sad sam skužila.......super vijest!
Samo još da nađem i Mirtinu trudničku......
ali vidjela sam Vidazato kako se s tatom uspinje na Gornji grad (presladak je!) mi smo išli dolje po Mlinskim stubama, a oni gore....
e da i mi se nismo još cijepili , imamo Priorix doma u frižideru, ali ja sve nekako odgađam, ionako je bio bolestan...
YavannaNa koju vijest misliš?
jojkrivo sam napisala..... DANIJELAHORVAT sam mislila,oprosti MN........smajlić koji se prekriva ušima!!!!!!!
Nema frke, ostani s nama do tamo negdje prosinca pa ću primati čestitke (nadam se)
u Nedjelju??? baš mi je žao što i ja nisam bila sa njima
tu su 3 trudničke slikice od jučer
ni Vid ne jede sam, a o tuti nemam kaj naspisati osim da stoji u kupaonici i skuplja prašinu
Super si Mirta!!!!! Baš je slatko vidjeti na okupu toliko trudnica! Fora!
MN...do prosinca-OK!
mirta bas si slatka!
a za tutu vam preporucujem platnene.
evo moje sam dala jednoj drugarici, klinka joj ima 21 mesec, bila u jednokratnima i nista nije prijavljivala, par dana nakon pocetka sa platnenim mala je pocela da javlja kad se upiskila i kad joj se kaki, i povremeno da koristi tutu!
eto!
inace novi mi je potpuno ozdravio. trebalo mu je 14 sati da sprzi virus!
izdajico jedna!!Mirta30 prvotno napisa
nisi nam rekla da se druzis i sa drugim forumasicama!!![]()
ljubomorna sam!!!
Super su fotkice! Sve ste slatke, ali pre sitne ste mi ( ne vidim dobro)![]()
Kaj se nisi učlanila u klub na vrijeme,pa bi i ti bila na fotkama.bucka prvotno napisa
![]()
Mirta super ste...fakat skoro, ali skoro dobijem volju za takav trbuh.
Mirta super fotke!
Emma mi svaki put kaže kad kaka ali bude već prekasnoa i nije baš da se nešto pretjerano trudim oko tute, priznajem
![]()
E kad bi vas čekala na druženje... mogla bi još koje dijete roditibucka prvotno napisa
![]()
Mirta... preslatke ste mi...![]()
Tražim poklon za jednu djevojčicu - set za čišćenje (mala lopatica, metlica i sl)
Da li ste negdje nešto slično vidjele?
hvala cure
![]()
bucka - draa moja pa nemoj se ljutiti, ja se družim s drugim forumašima ali ti si mi uvijek u mislima i srcu
Nisam vidjela baš to, ali sam vidjela da u crtiću imaju milion nekakvih setova- od setova za čaj, setova za mini market- do malog miksera i sl, te plastičnog povrća! :shock:Mama Natasa prvotno napisa
Ne znam jesi li tamo gledala, pa ako nisi skokni viditi. Ja to gledala u King Crossu sinoć.
:shock: mislim da je lekše kupiti dečkima poklon ili mi se čini...loonalee prvotno napisa
Hvala Loona, jučer mi je brat tamo gledao i nema...
Znam da sam nešto slično vidjela u Sloveniji (čak su bila kolica sa svim rekvizitima za čišćenje) ali sad ne stignem po to... Sutra je proslava ročkasa ali još ne znam da li ćemo ići obzirom da smo još sumnjivi zbog kozica....
I mi vjerojatno sutra (ako sve bude ok) idemo na ročkas kod našeg jednogodišnjeg frenda. Moram u potragu za poklončićem...
Ko dolazi na rasprodaju?
Mi nismo planirali a tko zna, možda se zaletimo...
Stoooorma, kako je mala brbljavica?