Citiraj Sun prvotno napisa
Ne znam zasto se osjecas posrano, ali ja ne mogu ne reagirati jer mislim da svakako nije u redu da drugima djelis savjete da treba lupati djecu zbog toga sto si ti odgajana liberalno pa si postala nesigurna.
To nije bio savjet, stavila sam upitnik na kraju te recenice, bar mislim. Htjela sam samo potaknuti diskusiju. I napisala sam sto me potaklo da to napisem. Drugi il treci post...
Kojoj strasno smeta nepravda..
I meni isto, valjda najvise od svega. Zato ne bi ni volila da mi klinac mlati slabijeg (npr). Takve stvari ne mogu podnijeti. (hipotetski govoreci)
[quote="Sun"] I mogu jos samo primjetiti da mi uopce ne djelujes kao nesigurna osoba, zalazes se tu da obranis svoju teoriju, cini mi se da si bar u tome vrlo sigurna u sebe [quote]
Nope, pisem zato jer sam nesigurna a zelim izgraditi sigurnost. Prije nikad nisam govorila sto mislim, zapravo nisam nikad ni imala svoje misljenje, samo sam se slagala sa svime sto drugi govore. Ovo sad vjezbam I ne zelim obraniti teoriju, samo zelim izloziti argumente radi kojih sam dosla do zakljucka da ako bi mi dijete napravilo takvo nesto (grozno) da bi u tom slucaju dobio po guzici, za slucaj da to ne zeli shvatiti nikako drukcije. (Ali to ne mora znaciti da ce do toga ikada doci).
I opet kazem peace
No problem, ja sam miroljubiva.