-
Od mog zadnjeg pisanja ovdje očekivala sam komentar-dva, kad ono dvi stranice!! Podsjeća me na izjavu iz jednog crtića :"Što god taknem pretvorim u govno".
Ne znam zašto sam licemjerna? Naravno da tražim vaše mišljenje jer sam i sama nesigurna u sve to. Želim objektivno mišljenje o našem slučaju. Možda sam ja samo preosjetljiva mama koja misli da se radi o nepravdi a možda je do nepravde i došlo, zato sam i napisala sve što jesam. Reagirala sam se na konstantno ponavljanje kako moj sin sigurno ima problema s disciplinom i odnosom s učiteljicom. Jer stvarno nema. A ne na različita mišljenja. On od prvog razreda ima problema s pisanjem domaćih radova. To nije ništa novo. A ovo što je netko napisao da nisam bila uz njega je neistina. Ja sam uz njega čitavo vrijeme, ja kontroliram, provjeravam, idem na onformacije, dogovaram se s učiteljicom, pričamo o tome...sudjelujem u svemu. Učiteljica to uvijek naglašava kao problem, ja sam svjesna toga. I ne radi se o tome da on uopće ne izvršava svoje obaveze nego da jednom, dvaput tjedno zaboravi po jedan domaći rad. A dobiva ih iz svakog predmeta svaki dan. Jel to puno ili nije, nije na meni da sudim. Ja znam da on koji put prekoči i da je učiteljica od početka ljuta na njega zbog toga. Jer "dešava se i drugima ali od njega se takva lijenost ne očekuje". Činjenica je da je zadnji tjedan naslagano puno jedinica radi tih domaćih radova i spušten mu je prosjek. ja vas samo pitam jeli to u redu. Nisam učiteljica i ne znam princip rada ali čini mi se da nije u redu osporavati sve odlične ocjene. Ili npr matematiku u kojoj je najbolji u razredu, iz koje ima same petice, da mu se stavi 3,4 jedinice i zaključi 4.
Jer opet s druge strane, dogodine može jednako domaćih radova preskočiti a sve testove i ispitivanja dobivati šaroliko. I opet bi prošao s 4. Slažem se s nekim tko je rekao da nije u redu ni da on ima jednaku ocjenu kao učenici koji imaju sve do jedan domaći i sve petice. Ali nije u redu ni da ima jednaku ocjenu kao učenici koji pišu sve zadaće a ocjene iz znanja su 3,4. Njih se motivira a njega se kažnjava. Ne znam više ništa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma