Hvala Nadice! Istrenirala sam to na pitanju posvojenja koje sa sobom nosi još zanimljivija iskušenja nego ovo s bistrićem.Ako odustaneš od educiranja i objašnjavanja dijelom kao da dižeš ruke od vlastitog djeteta jer mu ne može biti svejedno razumije li šira zajednica takve probleme ili ne. Mogu samo dodati da mislim da se i ti trudiš i da si glas razuma.
Meni je posebno dragocjeno što je tvoja cura već velika, pa me tvoja iskustva i mišljenja upozoravaju na ono što kod mog M. tek dolazi.
S ovim zadnjim što si rekla se potpuno slažem. Svako dijete nosi sa sobom posebne zahtjeve u odgoju. Imam jedno darovito i jedno prosječno dijete i doista ne bih mogla reći s kojim mi je lakše/teže. Svatko od njih ima svoje probleme, a mi im pomažemo da ih riješe.

Ako odustaneš od educiranja i objašnjavanja dijelom kao da dižeš ruke od vlastitog djeteta jer mu ne može biti svejedno razumije li šira zajednica takve probleme ili ne. Mogu samo dodati da mislim da se i ti trudiš i da si glas razuma.
Meni je posebno dragocjeno što je tvoja cura već velika, pa me tvoja iskustva i mišljenja upozoravaju na ono što kod mog M. tek dolazi.
Odgovori s citatom