-
Osoblje foruma
Uh, naravno jedino što se (opet ) nudi jest preskakanje razreda (tj. dodatan rad u cilju preskakanja razreda), ništa novo ...
Što se tiče nepristojnog ponašanja...mi to ne dopuštamo, ali toleriramo povremene verbalne ispade (pogovaranja, upadanje u rijeć, čak i rijeći koje nisu na mjestu, ali ne psovanje i sl.), ali ne toleriramo opasno ponašanje . Srećom, on nikad nije bio agresivam i što je veći puno bolje prepoznaje frustracije tako da su eksplozije manje. Dakle kontrola impulsa je jedno, ali naučiti obuzdati frustracije i stati , to je obavezno. To je kontrolirao i prije polaska u školu, u toj mjeri da nikoga ne ugrožava (iako npr. mrmlja sebi u bradu, prigovara ili sl.).
M. trenutno ide na dodatnu nastavu iz matematike to mu odgovara. Mi smo odlučili ne tražiti individualizirani pristup (službeni) obzirom da ne vidim svrhu i korist (vidim samo eventualnu štetu od negativnog fokusa). Uglavnom, definitivno sam odustala od ideje (zapravo nisam nikad niti polagala prevelike nade) da će mi školski sustav pomoći da razvije svoje potencijale. Zadovoljna sam sa činjenicom kad ga ne frustrira pretjerano i kad tolerira probleme (koji su djelomično i nastali zbog ne adekvatnog pristuapa).
Posljednje uređivanje od sirius : 06.04.2011. at 08:19
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma