Nije fer, što se nisi javila poslije radionice. Hmmm, koja si ti bila? što si imala odraditi: pjevanje ili ?
Da, M. je bila članica Sveznadara od samog početka i zbilja su izradili prekrasan odnos s TS, čak su s njom išli i na izlet. Ja vjerujem da su oni bili njena projekt grupa o preventivi i radu s darovitom djecom. jedino za čim žalim jeste što nje nije bilo kada je M bila vrtićanka jer bi nam škola bila puno lakša. zato ja svima vama mlađima i zavidim jer iamte tu mogućnost prevencije.
Ne znam zašto naše društvo zazire od pojma darovitosti; da je dijete dobar nogometaš, svi bi se s ponosom time hvalili. A ako je pametno, nekako to krijemo kao zmija noge. Zna se i zašto, jer nas i našu djecu dočekuju na nož u društvu.
Inače, to što Sven odgovara - pa to je po meni tako normalno jer to i moji klinci rade, evo čak i ovaj stariji od 14,5 je počeo da je svaka njegova zadnja
Meni nije teško njih odhendlati jer sam ja verbalno jaka i uvijek imam odgovor koji njima zatvori argumente (nije da ih nemaju )