Već dugo je moj Karlo "zloćest" u vrtiću (agresivan), ne prati program (samo što je njemu zanimljivo), dosađuje se i ometa druge. danas smo bili kod psihologa (radi logopeda) i objasnila sam joj cijelu situaciju. Nakon što ga je "obradila" rekla je da je darovit, da su njegovi rezultati za dijete od 7 god, a ne 5 god...., i da nije svako peto dijete darovito, kako mnogi misle, jer od predškolaca u našoj županiji, moj Karlo (on ni nije predškolac) je možda 3.
Moram reći da mi je to njegova teta, koja ga je preuzela prije 1,5 god. i sama rekla, ali sam ja to valjda negirala i nisam htijela priznati. Bilo bi mi lakše da je prosječan. :/
Ali šta je tu je, pred nama je izazov. Drago mi je da znam da on nije "zloćest" i da znam zašto je to tako.
Svi znaju da smo bili kod psihologa, pitat će i kako je bilo, a ja ne znam šta da kažem. Da lažem obitelji i prijateljima i nastavimo sve po starom sa "zloćestim" djetetom ili da kažem istinu i izazovem zavist i raznorazne komentare. Naša sredina je mala, svi će to brzo saznati.