tanja b znala sam da će tako zvučati moj post, ali ja nisam razočarana, zanima me jedino ono na što si mi lijepo odgovorila i slažem se s tobom, tako i ja razmišljam- ma ja sam se iznenadila, zato što je zadnji put psihologica napisala, u skladu s dobi-nije napisala "ocijenu"
Na Goljak smo krenuli radi vježbe motorike za koju nam je teta fizoterapeutica rekla da joj čak možda nije ni trebala a sad smo s3g trebali ići psihologu, logopedu, neuropedijatru pa na kraju fizijatru s svim tim nalazima- mene nitko nije silio ja sam sama odlučila da to želim obavite-zašto ne- a fizijatar nam je to na nalazu napisao prije 2g, to je kod njih valjada uobičajena praksa, da kad djeca porastu obavljaju i to, a i ti su nalazi potrebni nakon 3g ako idete na komisijsko vještaćenje radi produljenja porodiljnog...mislim da nas je logopedica naručila na kontrolu kad bude imala 5g, a za psihologica mislim da uopće nije.
Uglavnom ja u tome ne vidim ništa loše, i zašto ne bi "kontrolirala" svoje djete tamo kad već imam tu mogućnost, to nisu nikakve procjene, i na komisijskim vještačenjima bude psiholog. Ja sam psihologicu pitali, ima li možda moje dijete pomankanje pažnje, a ona je odgovorila, ne, samo je samovoljna, pošaljite ju u vrtić.![]()

Odgovori s citatom