Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

trina, da sam ja na tvojemu mjestu, ne bih se zamarala oko ukalupljivanja i prepuštanja sustavu. ali, ono oko čega bih se sigurno zamarala je skroz nepedagoški pristup tvojemu djetetu, mene je nanerviralo samo dok sam čitala.
    stvarno bih joj zaprijetila nekakvom inspekcijom ako nastavi se tako odnositi prema njemu, nametati mu osjećaj krivnje, neće mu dati da prođe s 5, ma kako to, molim te, a škola ništa ne nudi da bi ga ponukala da se trudi.
    očigledno ona nema nikakav pedagoški pristup prema djeci, vjerojatno ne fasuje samo tvoj, tako da od nje i ne bih očekivala nekakav poseban program i sl, jer da je dobar pedagog ne bi se sigurno na takav način postavljala, pa taman da pustimo sa strane i dodatan program i dodatne izazove, recimo da za to škola nema kapaciteta.
    i zato bih ja oštro s njom. onako, kao na forumu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    trina, da sam ja na tvojemu mjestu, ne bih se zamarala oko ukalupljivanja i prepuštanja sustavu. ali, ono oko čega bih se sigurno zamarala je skroz nepedagoški pristup tvojemu djetetu, mene je nanerviralo samo dok sam čitala.
    stvarno bih joj zaprijetila nekakvom inspekcijom ako nastavi se tako odnositi prema njemu, nametati mu osjećaj krivnje, neće mu dati da prođe s 5, ma kako to, molim te, a škola ništa ne nudi da bi ga ponukala da se trudi.
    očigledno ona nema nikakav pedagoški pristup prema djeci, vjerojatno ne fasuje samo tvoj, tako da od nje i ne bih očekivala nekakav poseban program i sl, jer da je dobar pedagog ne bi se sigurno na takav način postavljala, pa taman da pustimo sa strane i dodatan program i dodatne izazove, recimo da za to škola nema kapaciteta.
    i zato bih ja oštro s njom. onako, kao na forumu.
    samo sam procitala ova prva dva posta, oprostite, ne da mi se citati sve ovo ispod.
    zasto se uopce javljam? jer mi se slucaj cini slican slucaju u mojoj skoli. tada je jedna uciteljica na sjednici kukala kako ne zeli nekom klincu dati pohvalnicu koja mu slijedi jer ima 5.0 jer on APSOLUTNO NITI JEDAN domaci rad te skolske godine nije napisao. ali, na svim ispitivanjima i na svim testovima je uvijek sve znao i ona mu je zakljucila 5.
    doslo mi je da je upitam jel' normalna, ali nisam. meni dijete koje ne pise domace radove NIKADA ne bi imalo 5.0. nema sanse. jer skola se ne sastoji u biflanju znanja. ima ona i svojih drugih segmenata. if you know what i mean....
    tako da mi ni trinin sin sa pocetka price ne bi imao 5.0 ako ne izvrsava svoje zadace. na stranu sada smatra li trina da je uciteljica "staromodna" ili ne. nametati osjecaje krivnje djetetu je kretenski,ali traziti od djeteta da ispunjava svoje zadace i obveze bez obzira sto je inteletualno bolji od ostatka razreda je sasvim opravdano i normalno.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 24.06.2010. at 10:12 Razlog: typo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •