ovo je točno.
ali mislim da je bezveze i tvrditi da su baš sve učiteljice/učitelji bez mane i sa skroz ispravnim postupcima. i učiteljice su ljudi, ovakvi i onakvi, kao i u svakoj struci, ima onih koji ti imponiraju, ima prosječnih, a ima i onih koji jednostavno u nekom segmentu (ne kažem u svim segmentima) ne obavljaju dobro svoj posao.
sklona sam razmišljati na način da su djeca najbolji sudac, učitelji/profesori koje djeca poštuju i vole (većina djece, uvijek ima iznimaka) na kraju se ispostavi da imaju i najviše znanja i najbolje pedagoške postupke.
bez obzira na blage/stroge kriterije - barem kod nas to nikad nije bio uvjet da se određene profesore poštuje i cijeni.
nemam razloga ne vjerovati u ono što je trina napisala.
ako polazimo od toga da je to istinito, onda stvarno ne razumijem čemu napad.
ako je djetetu u imenik zadnji tjedan škole dodala svojevoljno nekoliko jedinica, di je tu pravda? kakav je to pedagoški postupak.
melange, ti pišeš da ne znaš kako se trinin sin ponaša u razredu, ona je u više navrata napisala kako se ponaša - da je miran, dobar i dobro odgojen. i da se ne ponaša bezobrazno. uz izliku nadarenosti.
uostalom, potpisujem danku, koja potpisuje mariju.
i meni se ponekad čini da se svako dijete s neprimjerenim ponašanjem proglašava darovitim, ali ovdje smatram da ste fulale ceo fudbal.
a trina, ti se ne ljuti jer, što kaže magriz, tražila si različita mišljenja, pa si ih i dobila![]()

Odgovori s citatom