Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Evo i nas ovdje... lijepo da postoji ovaj topic.
    Meni treba neki čiča, neka udruga, nešto gdje bi primili dijete s velikim interesom za tehniku, kako stvari rade, što od čega nastaje, nešto što se sastavlja, rastavlja... maleni ima 5.5 godina, ali mislim da komotno može ići sa školarcima - ako ga prime... mogu i čitabu donijeti ako je potrebno... jel imate nešto? Gdje vam djeca idu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i nas ovdje... lijepo da postoji ovaj topic.
    Meni treba neki čiča, neka udruga, nešto gdje bi primili dijete s velikim interesom za tehniku, kako stvari rade, što od čega nastaje, nešto što se sastavlja, rastavlja... maleni ima 5.5 godina, ali mislim da komotno može ići sa školarcima - ako ga prime... mogu i čitabu donijeti ako je potrebno... jel imate nešto? Gdje vam djeca idu?
    I mene bi ovo zanimalo. Ja sam ovo tražila gooodinama i našla - ništa. Pogotovo ne u istočnom dijelu grada.

Na sreću, tata se tu pokazao kao najbolji animator (pa smo doma pilili, koristili sve ručne alate koje imamo - pitajte me kako mi ljeti izgleda balkon ), a interes za tehniku natjerao je dijete da savlada čitanje. Za predškolsku dob nismo našli ništa. Čak ni u školi nije bolje, evo sad je četvrti razred, iako su obećavali da će biti informatika ili bar programiranje izborno, nula bodova. Nažalost, kad se dijete konačno uključi u to, bojim se da će mu biti dosadno jer je on odavno prerastao udžbenike informatike za tu dob.

Čekamo iduću škg jer u ponudi je robotika. Do tada, dijete se sprijateljilo s našim serviserom računala pa povremeno dobije na poklon komponente, kupio si je na Hreliću rabljenu matičnu ploču , raskopava doma svu elektroniku koju može naći, ali smisleno (destrukcija nije poanta priče) i polako uči, uz nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •