Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da li mislite da bi vašim malim pametnicama koristila slobodna igra sa djecom koja imaju slične darovitosti i poteškoće. Bili smo na Bistrićima prijavili smo se kod TS i sve super dao ni tamo rade na ndarovitosti, na socijalnim vještinama itd ali meni je palo na pamet ne bi li im uz to ili bez toga korsitila i obična slobodna igra, druženje sa sebi sličnima? Možda sam u mogućnosti nešto slično dogovoriti, baš me zanima, što mislite o toj ideji. Kao topic podrške, samo uživo Mame pročavrljaju o iskustvima i korisnim informacijama, klinci vide da još netko reagira slično kao i ja u igri, ne znam, kako vam to zvuči?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Da li mislite da bi vašim malim pametnicama koristila slobodna igra sa djecom koja imaju slične darovitosti i poteškoće. Bili smo na Bistrićima prijavili smo se kod TS i sve super dao ni tamo rade na ndarovitosti, na socijalnim vještinama itd ali meni je palo na pamet ne bi li im uz to ili bez toga korsitila i obična slobodna igra, druženje sa sebi sličnima? Možda sam u mogućnosti nešto slično dogovoriti, baš me zanima, što mislite o toj ideji. Kao topic podrške, samo uživo Mame pročavrljaju o iskustvima i korisnim informacijama, klinci vide da još netko reagira slično kao i ja u igri, ne znam, kako vam to zvuči?
    Iz iskustva ti mogu dati potvrdan odgovor

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mislim iskustvo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •