Mojeg je mlađa seka sve to naučilaOna je jako spretna s tim stvarima, već s dvije i pol je mogla sam obući štrample (ne kako treba, naravno ali ih je navukla), a sinek dvije i pol godine starijeg smo još oblačili. Uglavnom kako mora biti najbolji u svemu odjednom je uložio ogroman trud da dostigne seku. Ona ga i dlalje šiša po tom pitanju, ali i on je dosegao solidno znanje oblačenja, slaganja odjeće isličnih vještina koje ga nikad ne bi zaniteresirale da može podnijeti da on nezna nešto što seka zna, a ona je njemu mala beba
![]()

Ona je jako spretna s tim stvarima, već s dvije i pol je mogla sam obući štrample (ne kako treba, naravno ali ih je navukla), a sinek dvije i pol godine starijeg smo još oblačili. Uglavnom kako mora biti najbolji u svemu odjednom je uložio ogroman trud da dostigne seku. Ona ga i dlalje šiša po tom pitanju, ali i on je dosegao solidno znanje oblačenja, slaganja odjeće isličnih vještina koje ga nikad ne bi zaniteresirale da može podnijeti da on nezna nešto što seka zna, a ona je njemu mala beba
Odgovori s citatom