-
Ja ću danas totalno prisvojiti ovaj forum, ali sad kada sam pročitala svih 1050 postova, da postavim pitanje koje me zaista ovih dana muči? Koju osnovnu školu izabrati. Stariji ide u školu i usprkos pustim obećanjima učitelja i "stručne službe" na početku, njegova se škola pokazala kao veliko razočarenje- boluje od onog od čega boluju sve ili mnoge hrvatske škole. Nestručnog, neiskusnog ili nezainteresiranog učitelja nemoguće je riješti se, njegove se greške jednostavno trpe. Ravnatelj koji se žali na "nedostatak sredstava i manjak vremena i kadra" , za sve. Uravnilovka u ocjenjivanju, apatija i dosada u nastavi. Pokuša li roditelj ukazati na eventualni prostor za poboljšanje, odgovori su uvijek isti:"Mi nemamo, ne možemo... " Pa do otvorenog, "Promijenite školu!" Molim vas, pohvalite školu u koju ide vaše dijete i s kojom ste zadovoljni!! Trenutno sam tako razočarana i frustrirana da sam spremna i vozit djecu u bilo koju školu ako je tamo iole bolje nego u ovoj koju trenutno moj sin pohađa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma