-
Ja sam dala nalaz na uvid samo učiteljici koja je izrazila zanimanje zanjegovu darovitost nakon prvih nesporazuma i pokvarenog telefona (za što je ipak bilo "zaslužno" stručno osoblje i neki roditelji koji i sami imaju nekih poteškoća, ali to smo zaustavili uspješno) i sama se trudi saznati više o Dominikovoj darovitosti, traži po netu zadatke za njega i sl. Polako ga sve više kuži i konačno imamo osjećaj da imamo suradnika u školi
, no naš glavni problem su stalne promjene nastavnika, dakle trenutna učiteljica je samo do kraja šk g.
, opet se promjenila učiteljica iz eng itd... Dakle trenutno uživamo dok traje. Odkad je ova učiteljica pohvatala konce i profiltrirala informacije raznih "dobrnonamjernika" o razredu sinek kaže da mu je u školi super i nije više potišten kao na početku godine, dapače. A kako će biti dalje, ne znam
Trebalo je vremena da i ja prihvatim ovu bitku kao svoju i da se prestanem čuditi svemu skupa. Hvala curama ovdje na tome. Sad sam i ja manje u grču komunikaciji u školi- ok imam dijete koje će dobiti nagradu za njabolju masku, nagradu na natjecanju, ali će napraviti dramu kad mu netko stane na nogu ili dobiti tri iz najlakšeg kontrolnog u kojem treba samo doslovno nabrojati nešto. A kaj sad. Netko mora učiti množenje s djetetom, a ja kao i sirius, brisati suze jer nitko ne razumije njegove rubrike...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma