Ispričavam se na dugačkom postu. Sve sam vjerojatno mogla strpati u jednu rečenicu: U našem školskom sustavu uglavnom se više cijeni prosječnost nego bilo kakvo isticanje, a to vrijedi i za učenike i za učitelje.
Ispričavam se na dugačkom postu. Sve sam vjerojatno mogla strpati u jednu rečenicu: U našem školskom sustavu uglavnom se više cijeni prosječnost nego bilo kakvo isticanje, a to vrijedi i za učenike i za učitelje.
Da li ti imaš ideju kako bi se situacija mogla poboljšati? Obzirom da nije u pitanju samo izvlačenje maksimuma kod djece , već je i razvoj tih sposobnosti povezan je sa još boljim ukalapanjem u sistem (uzimajući u obzir da bi bili ispunjeniji i samim tim zadovoljniji , te boljeg samopouzdanja).
Je , tako je to...
sorry nemam puno vremena: ja sam dugo vjerovala da mora postojati neko rješenje na razini sustava. činilo mi se nepravedno raditi samo s nekima, zadovoljiti potrebe samo nekih.... ali što dalje i što više iskustava imam vidim da nema univerzalnih recepata.
o razlozima zašto je to tako i što bi se eventualno moglo mislim da je već negdje na ovoj temi vrlo argumentirano pisala zdenka2