tanja, a što ga ne upišeš na nogomet?
nije smiješno, al umrla sam od smijeha na motivaciju djece za dodatnu matematikuužas.
tanja, a što ga ne upišeš na nogomet?
nije smiješno, al umrla sam od smijeha na motivaciju djece za dodatnu matematikuužas.
Hau jes noudovoljno mu je što svaki dan igra nogomet u školi i poslije nje, što ću ga još upisivati na pravo treniranje. Osim toga, i MM i ja imamo određeni stav prema organiziranom treniranju, naročito nogometa, koji sad ipak ne bih elaborirala da ne ode tema u kupus
A ovo s dodatnom matematikom mi je koma. Danas mi je, sa suzama u očima, tumačio da ako bude išao, da cijeli dan uopće neće izaći van iz škole. Kao da ide na robiju. I to dijete koje je oduševljeno dočekalo da ta ista dodatna matematika započne, koje se umiruje tako da računa napamet s dvo- i troznamenkastim brojevima, koji u knjižnici posuđuje knjigu o geometriji... došao je do toga da dodatnu nastavu tog istog predmeta doživljava kao kaznu, i to nakon svega dva tjedna
Dogovorili smo se da nek ipak ide, pa ćemo četvrtkom obavezno ostajati vani poslije škole, da ne ispadne da nije bio vani cijeli dan...