Peterlin, tvoji postovi mi puno pomažu Meni je bilo teško pomiriti se s tim da dijete koje ima tako velike mogućnosti dobiva ne-najbolje ocjene, osjecala sam se krivom kao da sam ja zakazala kao roditelj... No, vjerujem da ce doci sve na svoje mjesto s vremenom, u jednom trenutku kad se prestanu ocjenjivati pravilna izvedba slova od crte do crte i uredno zalijepljeni listići lektire a počnu fizika, kemija i sl. predmeti koje moje dijete smatra zanimljivima i poticajnima za učenje.
I mi smo kupili ovu novu inačicu negdašnjeg Elektropionira, a i još mi je jedna draga prijateljica poklonila set iz kemije sa solima za kristalizaciju, koje njezin lumen nije baš doživljavao, pa ćemo glad za pokusima utažiti doma. U knjižnicu se kao upisujemo već danima, ali meni je prehladno za hodanje po gradu - ostavit ćemo to za toplije dane.
đurđa, nema ni kod nas dodatnog sata... doduše, kako F ne ide na vjeronauk, ima priliku 2 puta tjedno sjediti s učiteljicom u knjižnici i prolistati koju pametnu knjigu... ona mu često, znajući njegove interese, umjesto čitanke daje Moj planet da pročita text i prepriča ga.