Ja nikad nisam skužila kako je moja mlađa cura (ne znam je li darovita) slagala puzzle, originalnu sliku baš nikad ne bi ni pogledala, imala je neki svoj sistem. Ne vjerujem da je fotografsko pamćenje u pitanju, više neki meni nedokučiv način uočavanja i razmišljanja. Manijakalno ih je tražila pa smo kupovali sve veća i kompliciranija pakiranja. Trajala je to negdje od 2. do 3. godine. Kasnije je došlo novo razdoblje gotovo patološke veze s olovkom i slikovnicama, u kojem je puzzle više uopće nisu zanimale, dok danas tek tu i tamo nešto poslaže nabrzaka i ide dalje.
Nudi joj različite stvari pa ćeš vidjeti gdje će joj se fokus zadržati dulje. Sama će ti pokazivati put.

, originalnu sliku baš nikad ne bi ni pogledala, imala je neki svoj sistem. Ne vjerujem da je fotografsko pamćenje u pitanju, više neki meni nedokučiv način uočavanja i razmišljanja. Manijakalno ih je tražila pa smo kupovali sve veća i kompliciranija pakiranja. Trajala je to negdje od 2. do 3. godine. Kasnije je došlo novo razdoblje gotovo patološke veze s olovkom i slikovnicama, u kojem je puzzle više uopće nisu zanimale, dok danas tek tu i tamo nešto poslaže nabrzaka i ide dalje.
Odgovori s citatom