Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da ne bi netko mislio da je jako empatična, naprotiv! Plakala je kad joj je jedna djevojčica rekla da će cvijeće koje je ubrala umrijeti i da ga tako ubija, pa je bilo cijelu noć ''je l tako mama da se cvijeće uzgaja da bismo ga ubrali i ono još živi u vodi i bla-bla... ali meni n.pr. može pasti cigla na glavu i njoj to ništa ne bi značilo jer sam ja valjda zmaj

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zvrk prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne bi netko mislio da je jako empatična, naprotiv! Plakala je kad joj je jedna djevojčica rekla da će cvijeće koje je ubrala umrijeti i da ga tako ubija, pa je bilo cijelu noć ''je l tako mama da se cvijeće uzgaja da bismo ga ubrali i ono još živi u vodi i bla-bla... ali meni n.pr. može pasti cigla na glavu i njoj to ništa ne bi značilo jer sam ja valjda zmaj
    To će ti se samo od sebe riješiti kako dijete bude širilo svoje vidike. Za sad još misli da je mama neuništiva. I moji su to mislili dok nisam jednom završila par dana u bolnici - mm kaže da su bili dooobri, sve ono što ih inače treba tjerati radili su sami od sebe i slično. Ipak, situacija se relativno brzo zaboravila i sad je po starom (mama neuništiva) ali tata, deda, bake i jedna omiljena susjeda su zapravo česti predmet brige. Da zatreba, bili bi tu i za mamu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •