Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moj mali je po mojoj procjeni svakako darovit (barem je darovitiji od druge djece svoje dobi) nas muči prijevremeni polazak u školu, koji nam preporučaju pedijatrica i teta u vrtiću. On je po tom pitanju jako zreo a rođen je krajem svibnja. Čita i piše već dvije godine i mala i velika tiskana skove, zbraja jako dobro a i odizima, sada se koncentrirao na tablicu množenja. Zna vezati, na sat i sl. Meni ga je zao da ide ranije , a opet mislim da će poluditi u školi. Naša je škola na niskim granama, ogromni razredi, a ne možemo ga voziti negdje dalje. Nema individualnog pristupa, a niti rada s nadarenima, jer

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Moj mali je po mojoj procjeni svakako darovit (barem je darovitiji od druge djece svoje dobi) nas muči prijevremeni polazak u školu, koji nam preporučaju pedijatrica i teta u vrtiću. On je po tom pitanju jako zreo a rođen je krajem svibnja. Čita i piše već dvije godine i mala i velika tiskana skove, zbraja jako dobro a i odizima, sada se koncentrirao na tablicu množenja. Zna vezati, na sat i sl. Meni ga je zao da ide ranije , a opet mislim da će poluditi u školi. Naša je škola na niskim granama, ogromni razredi, a ne možemo ga voziti negdje dalje. Nema individualnog pristupa, a niti rada s nadarenima, jer
    Poludjet će u školi tako i tako, godinu ranije ili kasnije. Onda bolje godinu kasnije, kad bude emocionalno zreliji - tada je i manje šanse za "luđenje".
    Pogotovo ako su uvjeti u školi takvi kakve opisuješ. U prvom razredu su ionako važnije neke druge stvari, a ne kognitivna postignuća...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •