Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku
    Sjećam se pjesme iz svoje čitanke, mislim da je bila za 2. razred, znam da je početak bio "Raslo jelenče maleno, ko cvijeće u gori šareno...", uglavnom, lovci su ga ubili i pjesma završava "Košuta tužno leleče, mrtvo je moje jelenče!" Evo suze mi oči i sada dok pišem, sjećam se da je mene ta pjesma duuugo vremena progonila, nisam uopće smjela knjigu otvoriti na toj stranici. (ne znam samo tko je pametan išao staviti tu pjesmu u čitanku!)
    Isusek, ovo mi je bila trauma! Morali smo ju naučit napamet, a ja sam plakala ko godina. Znam da sam mami pokušala smuljat da plačem radi nečeg drugog, ali me skužila

Inače, ovo kako opisuješ svojeg sina, kao da si opisala mojeg. Matematika-množi, dijeli, negativni brojevi...geografija...
    Curka je isto tu negdje, ali je puno društvenija pa ju igra odvuče (sestra).

Što se škole tiče, odabrali smo bolju po pitanju broja djece u razredu, radu s nadarenima, dodatnim aktivnostima pa se nadam da će tu dosta dobiti. Ono što neće...morat ćemo mi.
    Posljednje uređivanje od Val : 06.02.2013. at 23:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •