Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Peterlin hvala na savjetima. Upravo sam i mislila da nas netko saslusa i savjetuje i usmjeri, vise kao pomoc nma roditeljima. Nisam mislila na neku psiholosku obradu djeteta, za to je ionako premala.
    Ako netko ima jos koga za preporuciti bila bih zahvalna.
    Od aktivnosti koje si navela dosta toga vec radimo ali kad nesto usvoji i savlada vise joj nije zanimljivo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin hvala na savjetima. Upravo sam i mislila da nas netko saslusa i savjetuje i usmjeri, vise kao pomoc nma roditeljima. Nisam mislila na neku psiholosku obradu djeteta, za to je ionako premala.
    Ako netko ima jos koga za preporuciti bila bih zahvalna.
    Od aktivnosti koje si navela dosta toga vec radimo ali kad nesto usvoji i savlada vise joj nije zanimljivo.
    Imaš još i Psihološki centar Medveščak (Tanja Sever) - tamo imaš i radionice za darovitu djecu i njihove roditelje. U Suvag možeš na uputnicu, ovdje se plaća.

Još imaš i ERF (Kabinet za ranu intervenciju) ali nisam baš sigurna da vam je tamo mjesto.

Mi nismo u Suvag išli baš psihologu, išli smo zbog drugih stvari, a to je bio dio paketa.

Vjerojatno imaš psihologe i po bolnicama. Što kaže pedijatar?
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.02.2013. at 22:32

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš još i Psihološki centar Medveščak (Tanja Sever) - tamo imaš i radionice za darovitu djecu i njihove roditelje. U Suvag možeš na uputnicu, ovdje se plaća.

Još imaš i ERF (Kabinet za ranu intervenciju) ali nisam baš sigurna da vam je tamo mjesto.

Mi nismo u Suvag išli baš psihologu, išli smo zbog drugih stvari, a to je bio dio paketa.

Vjerojatno imaš psihologe i po bolnicama. Što kaže pedijatar?
    S pedijatrom nismo o tome razgovarali, barem ne još. Pitali smo tetu u vrtiću i ona kaže da ako osjećamo potrebu da odemo kod psihologa, ali i da budemo spremni na to da niti jedan psiholog neće postaviti pitanje djeteta, nego nas roditelja kao neke 'krivce' za njeno ponašanje. Rekla sam joj da mi i želimo samo savijet kako da se mi ponašamo, ali definitivno ne bih željela doći kod psihologa koji će me gledati kao nekog 'krivca' ili nešto još gore, već nekoga tko ima razumijevanja da nisu sva djeca ista i da ne mogu svi u isti kalup.
    Uglavnom, sad više nisam pametna jer čujem i komentare kao joooj nemoj kod psihologa, na kraju će ti i socijalnu službu na vrat navaliti. Nije baš da vjerujem u to, ali svjedočila sam često, raznoraznim nevjerojatnim stvarima što se države tiče pa sad pušem i na hladno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •