-
Puno hvala na odgovorima
Cijeli vikend sam pod dojmom roditeljskog i razgovora pa sam se u prvom postu stvarno raspisala, a sad sam bez riječi (PTSP me valjda uhvatio). Stalno analiziram opcije, razmišljam o tome što sam čula i ... u šoku sam i dalje, a i grč cijelo vrijeme, valjda zato što mi zbog iskustva znamo kako to sve može izgledati, on za sada još veseo i uzbuđen oko škole, čitanja i učenja i to stvarno ne želim da izgubi. Jedino što je nekako priznao i sebi i meni da mu je u boravku dosadno i da ga učiteljica stalno opominje i viče (stvarno sam imala dojam da mu je to bilo teško reći, valjda zato što i on ima i dalje očekivanja od škole pa mu se činjenica da tamo može biti i dosadno čini nespojiva). U svemu tome, naravno pokušavamo vikend iskoristiti 100% jer u ponedjeljak opet krećemo u nove pobjede, odnosno vikendom pričamo o svemu što nam se čini zanimljivo i zanima nas, a u ponedjeljak se trebamo praviti da su nam slikovnice fora (jer u šk. knjižnici ne može posuditi knjige za djecu- premali je za njih
). Ako me sutra osramoti i kaže da smo ovaj vikend pričali i o Beethovenu, ide u kaznu do kraja godine! Joj, fakat ne znam jel' bi stavila
ili
. U svakom slučaju, puno hvala, jer ste mi puno pomogle
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma